Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
27/N
Nekem érthetetlen, hogy nagyvécézés után, hogy nem használnak egyesek bidét, vagy ha az nincs, akkor nedves törlőkendőt. A vécépapír nem elég.
Gondoljatok bele: lehúzom a kesztyűmet, belemarkolok a kutyaszarba, megtörlöm vécépapírral, aztán visszahúzom a kesztyűt. Nem undorító?
Csak azért, mert messze van a fenekünk az orrunktól, és nem érezzük, attól még büdösek vagyunk ott hátul.
Sehogy, az anyukája kellett volna 3 éves koráig...nem igaz hogy a férfiak mind ilyenek, 40 vagyok, túl pár párkapcsolaton, de ilyennel még nem találkoztam. Undorító, és ne mondjátok hogy miért nagy dolog betenni a mosógépbe...nem csak arról van szó, hanem a tudat, hogy ilyen a pasi, kiábrándító.
Mint a kérdező írja, és jól írja, egy férfival akar együtt élni, nem egy sz*ros kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!