Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam rá a páromat, hogy ne legyen vonalkódos az alsója (rendesen törölje már ki nagy dolog után)?
Egyáltalán miért van az, hogy mi nők ki tudjuk törölni normálisan, nem lesz olyan a bugyink, (még tisztasági betétet is használunk enyhébb hüvelyi folyás miatt!) de a férfiak alsó nacija mindig "vonalkódos" marad?!
Még csak 3 hónapja bútoroztunk össze, 3 hónapja mosok, vasalok rá, és eddig ilyennel nem szembesültem. Nem értem, hogy nem szégyelli otthagyni így az alsógatyáját nekem a fürdőszobapadlón. Nem kisgyerek, én egy férfival akarok együtt élni, nem egy sz*ros kisgyereket örökbe fogadni!! HELP, mit tegyek, szeretem, de ez fúj! :(
27/N
Hogyan sikerült olyan okosnak lenned hogy egy lapon emlegeted a vizeletet a széklettel, amiben bomlástermékek, vírusok, baktériumok és méreganyagok vannak? Gratulálok, igazi megaagy lehetsz.
Egyébként a természetes higiéniához hozzá tartozik! A férfiak többsége pisilés után is csak úgy "megrázza" ráadásul ezek szerint van aki kitörölni sem tudja.. Ez elég gáz és undorító valljuk be!
"Látom, itt egyesek nem értik a csík kialakulásának okát."
Érti mindenki: Tág, szőrös lyuk,ami még izzad is napközben így a szlé a gatyában végzi.
Azért ez döbbenet, hogy vannak olyanok, akik számára a higiénia hiánya, az ürülékes alsónadrág teljesen normális, természetes és elfogadható. Jézusom, az ilyenek inkább menjenek vissza a barlangba! :)
Akár nő, akár férfi az illető, alapvető dolog, hogy nagy WC-zés után ha nem tud tusolni, alul megmosakodni, legalább nedves törlőkendőt használ.
De ugye ki mit látott otthon, kinek mit tanítottak a szülei..
Kérdező, a kérdésed bocsi, de zöldség - a "vonalkódos alsó" a legritkábban a rosszul kitörült végbélnyílás terméke, sokkal inkább a valamilyen okból (triviális pl. az ágyéki gerinc problémája) gyengébb záróizomé... szednél pl 3 napig Mydetont a hátfájásodra, vagy lenne csak simán derékbajod, a te alsód is "vonalkódos" lenne...
Egyébként nem tudom, te hogy vagy vele Kérdező, én spec - férfiként - nem szoktam a zasszony bugyijait nézegetni, ha véletlenül:) éppen én dobálom be a mosógépbe... de ha pl. szembeötlően vérfoltos, akkor sem undorodni kezdek, hanem a világ legtermészetesebb módján beteszem áztatni, lévén már egy ideje tudok róla, hogy a nők menstruálnak, és a tampon vagy betét sem mindig tökéletes...
a virus nem egyenlo a bakteriummal, sem a mikrobaval! ezek igazabol harom kulombozo dolgok!na.
a kerdesre valaszolva, kompromisszumot kell kotni! a parod figyeljen egy kicsit jobban. ennyi. hajra!
Nem a tág lyuk, hanem a rossz higiénia és a rossz alsónemű a ludas.
Ugye alapesetben a "zsömlék" takarják a s€gglyukat. Ha normális állagút sz@runk, és nem kenjük el szanaszét a sz@rt, akkor egy meglehetősen lokalizált területet kell tisztítani. Persze itt is maradhat némi végtermék, de azért az ánuszába senki nem nyúl fel.
Rajtam franciabugyi van, megfelelő méret, nem lóg, inkább feszül a fenekemen. Esély sincs arra, hogy a két zsömle közé "bekapja" a seggem, mert állandóan feszül, és csak a zsömlék felülete érinti. Ha tangát vennék fel, vagy egy számmal nagyobb bugyit, vagy akár boxert, ott lenne "plusz anyag", amit bekaphat a seggem, és lehet, hogy az én alsóm is sz@ros lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!