Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a férfiak rendesen felvilágosítva?
Elegem volt...
Egy ideje már harcolok az ismerkedés frontján, de szinte mindenkinek, akivel csak szóba kerül a dolog, valóságos biológiaórát kell tartanom. Tőlem kérdezik, hogyan működik a fogamzásgátló és a menstruáció, de néhányan még a saját testük működésével sincsenek tisztában.
A többség betojik, hogy majd jön a baba, de az eszébe sem jut, hogy esetleg ő is felvehetné az óvszert, ha ennyire parázik.
Komolyan, ezen most nagyon kiakadtam. Semmi kedvem az egészhez úgy, hogy a peteérésről, meg a hormonokról is nekem kell beszélnem.
A vicc az, hogy ezek elvben értelmes, művelt emberek. Srácok, ott a net...
Hát, nem tudom... így 21 évesen nem igazán szoktam ilyen pasikkal találkozni szerencsére az értelmesek közt :D
szerintem pont ilyeneket fogtál ki, mert azért ezek alapdolgok általában a nem suttyó rétegben
A nők se jobbak. Némelyiknek be lehet adni, hogyha hatodikán csináljuk akkor nem eshet teherbe :D
Amúgy meg az óvszer szar, egyáltalán nem jó dolog. Olyan mintha kesztyűben simogatnál macskát. Értékelhetetlen!
Exem elképzelése határozottan az volt, hogy kizárólag a nő dolga a fogamzásgátlás. Aztán felvilágosítottam, hogy nem, és én nem vagyok hajlandó az ő kényelméért teletömni magam gyógyszerekkel, hogy aztán esetleg maradandó mellékhatásokkal kelljen élnem. Egyébként is, a gyerek két ember felelőssége, nem csak eggyé.
Időközben szakítottunk is, úgyhogy nem bánom, hogy a saját fejem után mentem és nem hallgattam rá.
Jaaaaj ugye most nem az ilyen teleshopos spermicid krémmel meg spirállal akarsz nyomulni...?
Nekem az volt megdöbbentő, milyen sok pasi élt eddig úgy, mintha a menstruáció
a: egyáltalán nem létezne, csak kitaláció
b: szégyenletes dolog lenne, amit mélységesen titkolni kell
Mi abban a zavaró, ha a hónap bizonyos napján az ember közli, hogy bocs, de megjött, lőttek a szexnek.
Vagy ha az ember egy év után elvárja, hogy legalább sejtse, hogy most jön az a hét, amikor nincs pu.nci.
És volt olyan pasim, aki szinte személyes sértésnek vette, hogy menstruálni merek a jelenlétében.
Elképzelésem nincs, anyukájuk hogy oldotta meg, hogy évtizedeken át titokban tartotta előttük.
Ilyen pasival hosszú távra nem tudok tervezni, lehet bennem van a hiba, de ha ő mer előttem hangosan fi.gani, akkor én meg hadd vérezzek már, ha egyszer vissza se lehet tartani. Lapátra kerülnek gyorsan.
A gumi húzás-nem húzás témára csak annyit, hogy sok pasi még mindig ott tart, hogy a teherbeesés a nő baja, ő meg max elegánsan felszívódik, tehát nem érdekli a védekezés.
Aztán ha az ember kivágja őket, mint a macskát, még ők vannak vérig sértve.
"ok pasi még mindig ott tart, hogy a teherbeesés a nő baja, ő meg max elegánsan felszívódik, tehát nem érdekli a védekezés" - nyeheheh. Mér', nem? :D
Sok nő viszont szereti behazudni, a menstruációt mint JollyJokert, ha épp nem akar a párjával lenni, mert a szerető aznap kicsit durvábban tolta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!