Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt olyan, hogy politika hovatartozása miatt ment tönkre kapcsolata vagy szakadt meg az ismerkedés?
Egy csajjal randiztam és szóba került a politika, ő Fidesze én kormányellenes vagyok, miután kifejtettem a véleményem ő érvek helyett támadóan lépett fel és veszekedni kezdett.
Aztán elment, azóta nem tudom elérni.
Pedig ő hozta fel a témát. :(
(5. randi volt amúgy és eddig minden jól ment.)
Ha nem is feltétlenül a politikai nézetek miatt, de hosszútávon mindenképpen kiütközött volna az, hogy az esetleges viták esetén nem normális kommunikációval és érvekkel, hanem vitával és veszekedéssel próbálja megoldani a szituációt.
Ez hosszútávon tényleg nem túl eredményes, nálam csak ilyen fordult elő, politikai hovatartozás miatti balhé még nem. Veled jól el tudnék beszélgetni. :D
Hát kapcsolatom éppen nem de volt pl h úgy ültünk egy asztalnál diplomaosztó után h bizonyos emberek liberálisok voltak, mások kormánypártiak és volt jobbikos is.
Nem hoztuk fel a témát és nem lett gond.
Am meg lop az összes és ha megnézed demográfiai értelemben MO-nak kb 80-100 éven belül úgy is vége.
Szal pont nem az érdekelne h ki a miniszterelnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!