Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy srác politizál?
Sziasztok!
Elsősorban a 20 év körüli lányok válaszát várnám!
Hátrány (esetleg kizáró ok/ vagy pozitívum(?)) ha egy srác mondjuk aktívan politizál? (pl. fontos (kisebb-nagyobb) szerepeket tölt be egy adott pártnál)
NORMÁLIS válaszokat, köszönöm!!
"Csaladon belul is akkora vitak szoktak lenni... egy nagyobb osszejovetel soran. Az egyik kommunista, a masik orban-parti, valaki naci kb,valaki meg liberalis... "
Ezt de ismerem :D nálunk detto ez megy :D pár liter alkohol elfogyasztása után egészen eldurvulnak a dolgok :D
"en ilyenkor szoktam szedni a talbol meg egy nagy adag toltotthust, meg toltok meg egy pohar bort, es elcsipem a legszebb falatokat"
Ismerős! :DDDD
Nem értem, ez miért lenne baj, nálam nagy pozitívum, ha a srác nyitott szemmel jár a világban és nem birka, akit "nem érdekel a politika". Ha aktív és harcol az elveiért, nekem nagyon bejönne.
Persze, fő kérdés egy kapcsolatnál, hogy mik is ezek az elvek.
23L
Nálam is pozitívum, amennyiben ténylegesen poltizál valaki (tehát nem bólogat mindenre, párt ide vagy oda, hanem végiggondolja a kérdést). Elvakult, észérveket befogadni nem bíró, vitatkozásra képtelen (sértődékeny) személlyel már nem nagyon értenék szót. Szerintem fontos a nyitottság ilyen-olyan beállítottságtól függetlenül.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!