Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leplezzem a srác előtt, hogy nagyon bejön, vagy pont, hogy inkább ne?
Figyelt kérdés
Nem akarom fényezni az egóját... Van már így is :D2016. febr. 22. 19:48
1/8 anonim válasza:
Nem ;) Legyen tartásod.Kezdeményezzen ő,ha tetszel neki.Persze apró jeleket küldhetsz felé.
2/8 anonim válasza:
Nem számít mit csinálsz, úgysem jönne össze veled.
3/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?:D
2016. febr. 22. 19:51
4/8 anonim válasza:
ne hallgass az elsőre. :D ezt csesztem el. :)
ha ő hívott randira, biztos tetszel neki.:) szóval azért randiztok. a randin már egyenlő felek vagytok. nyugodtan éreztesd vele, hogy tetszik
5/8 anonim válasza:
Onnan, hogy egy egoista srác csak magára gondol így párkapcsolatot sem akarnak létesíteni, legfeljebb párkapcsolat címszó alatt ingyen szexért tartanak egy lányt.
6/8 anonim válasza:
#1 vagyok,bocsi,azt hittem,hogy te akarod randira hívni:D
Ha ő hívott el akkor persze,éreztesd vele! :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem már nincs mit leplezned,ha valakit nagyon bírunk azt nem tudjuk eltitkolni:D
8/8 anonim válasza:
Azért jeleket adj, különben nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!