Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Voltatok már úgy, hogy olyan személlyel lett párkapcsolatotok (/házasság), akiről eleinte azt gondoltátok, hogy "Miért pont én jönnék be neki? "
Figyelt kérdés
Pl. mert nagyon jól nézett ki a srác,szinte bármelyik lányt megkaphatta volna és nem mertétek elhinni,hogy tényleg ti kelletek neki?:D
Fordított esetben is érdekelne persze:)
2013. aug. 1. 12:33
1/4 anonim válasza:
Nekem olyan volt mostanában több is, hogy neten láttam nagyon-nagyon szimpatikus adatlapot, és az volt az érzésem, hogy ennek a rengeteg elvárásnak én nem tudnék megfelelni... két ilyen pasi is volt, elég magasra tett léccel, de azért írtam nekik, hogy attól még beszélgethetünk...
És láss csodát, mégis "kellettem", viszont utóbb kiderült, hogy ők nem kellenek nekem :D
2/4 anonim válasza:
Igen! Egyszer volt szerencsém járni egy sráccal, aki multimilliomos volt! Már az első randin egy sportkocsival jött értem, és mindíg nagyon drága helyekre mentünk. Sajnos nem tartott olyan sokáig mert én hülye marha állat visszamentem a volt pasimhoz, de így utólag már bánom, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett volna a gazdag sráccal, mármint, hogy meddig jutottunk volna el mi ketten. Azóta is bánom, és higgyétek el nem a pénze miatt. Kezdett jó lenni, csak a volt pasim akkor még nagyon nagy hatással volt rám mert őt nagyon szerettem. Hát ennyi..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket,írjatok még ha tudok légyszí' :)
2013. aug. 1. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!