Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak manapság, még olyan párok/házastársak, akik az első szerelmükkel vannak együtt? Most nem a párhónapja tartó első kapcsolatokra gondolok, hanem olyanra akik évek óta együtt vannak, esetleg család/ házasság kötés is megvolt/van. Létezik ilyen?
Heló!
Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnőmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind első szerelem.
Persze, hogy létezik :)
Mi párommal 5 és fél éve vagyunk együtt :) Mindenben elsők vagyunk egymásnak. Már nagyon sokszor hallom tőle a házasság szót... sőt mástól is úgy hallottam vissza, hogy velem képzeli el az egész életét. :)
21N
Pár nap és 5 éve leszünk együtt! Mindenben 1. volt és azóta is csodás, ezért azt hiszem "megtartom".. :)
21L és 31F
Igaz, a párom előtt voltak kisebb "kapcsolataim", nem is nevezném kapcsolatoknak hisz talán max 2 hetesek voltak...
Viszont a párom az első igazi nagy szerelmem, Ő az igazi nagybetűs Ő ;) :)) A mai napig imádom. 6 éve vagyunk együtt, eljegyzés tervben, majd házasság és a család is! :)
L23 & F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!