Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha 2 év elteltével és már egy babával a volt szerelem elismerné hibázott, de téged szeretlek, kezdjük újra?
2
Sosem értettem azokat az embereket, akik felelőtlen módon ilyeneket írnak mint te.
Ennyi válaszra nem is számítottam ilyen kevés idő alatt.
Az igazat megvallva beszélnék vele, max a annyira, hogy tisztázzuk a múltat, és végre, ha úgy alakulna lezárnám.
Volt olyan barátom, aki azt mondta, beszélj vele, dugd meg, és küldd el melegebb éghajlatra, és azt is mondd el neki, hogy vele kb ugyanezt tették, mint most te vele.
Az, hogy egy marhát keres magának, ez kb minden második ember szájából hallottam, aki majd eltartja, majd lelkileg melletted felfüvel, és majd ha kedve úgy szottyan újra megteszi, és szopatni fog ameddig hagyod magad.
Viszont még tényleg érzek iránta, lehet, hogy ebbe a fajta nőtípusba mármint külső, és belső tetszik? Én most még a különválásunk előtti énjére gondolok.
Egy ismerősöm azt mondta pl, hogy költözz el jó messzire és felejtsd el végre, ne is lásd, és találj egy tényleg hozzád illőt, aki szeret, és nem csinál ilyet.
Én azt hittem, hogy a barátaim, és ismerőseim irigykednének, hogy én újra együtt a volt asszonyommal.
A legjobb barátom azt, mondta, hogy nevelje, aki csinálta, ha mindketten voltak olyan felelőtlenek, hogy a pillanat hevében vállalták, akkor azt a levest amit főztek egyék meg. Most a volt csajodnál is visszanyalt a fagyi, te meg szard le, max ha a lelked úgy kívánja beszélj vele, de semmi több, és keress magadnak olyat, aki neked akar szülni, és közösen építgetitek a jövőtök, nem utolsó sorban a ygerek is közös lesz. Kezdek rájönni az Ő, és a Ti beírásaitokból, hogy itt sem mondott olyat senki, hogy iiigen menj vissza hozzá, mert jó lesz, stb., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!