Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha 2 év elteltével és már egy babával a volt szerelem elismerné hibázott, de téged szeretlek, kezdjük újra?
Csak azt nem értem miért olyan elítélendő, hogy egy párkapcsolat UTÁN más karjaiba estem és bizony ÉRZELMEKKEL le is feküdtem vele? Beismerem gyökér voltam, hogy én többet láttam bele, ez van... Akkor már független voltam, a következményeivel is szembenéztem annak ellenére, hogy szerintem kettőnknek illett volna megenni azt, amit megfőztünk és kicsit túl lett reagálva. Ennyi, nem kell tovább lovagolni a témán. Mindenki sepregessen a maga kis területén.
Tapasztalatnak szántam, hogy olykor igenis jó kimondani a múlt sérelmeit, nem pedig vitatémának. Ítélj el, kövezz meg, írogass nekem fellengzős stílusban, amíg én tükörbe tudok nézni, addig kifejezetten nem hat meg. :)
Azért érdekelne hány éves vagy?!
Egyetértek az előttem szólókkal,hagyd ezt a nőt a fenébe. A Facebook-on meg csak járassa magát le,én nem is beszélnék vele a helyedben.
Kedves Kleopátra89!
Teli találat majdnem, mert 30 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!