Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha 2 év elteltév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha 2 év elteltével és már egy babával a volt szerelem elismerné hibázott, de téged szeretlek, kezdjük újra?

Figyelt kérdés
Kicsit fura a helyzet, mivel nem zártuk le a kapcsolatunkat a múltban, elmaradtunk egymástól, és a volt barátnőm új kapcsolatot kezdeményezett mással, akitől 3 hónapra rá teherbe is esett. A mi 3-4 évünk alatt viszont én nem akartam még. Most hogy több, mint 1 éves a gyerek, és a történet kezdete óta több, mint 2 év eltelt minden jel arra utal, illetve sejthető, hogy nekem üzenhet facebookon. Én nem is vettem észre, csak közös ismerősök kérdeztek rá a napokban, hogy mit érzek még iránta, mert lehet nem ártana beszélnünk, őszintén szólva szó szerint megdobogósodott a szívem. Mikor kértem, hogy hagyja az új kapcsolatát, mert csak megcsalja, és kihasználja, valamint én szeretem, és benőtt a fejem lágya, lehet gyerek is, már késő volt, hiába udvaroltam körbe konokul elutasított. 1 bő évembe telt mire nagyjából túltettem magam a csalódáson. Nem tudom mi tévő legyek, mert még úgy érzem mindig szeretem. Sokak szerint nekem kéne megtennem az első lépést férfiként, de kissé félek az ismeretlentől. Apám szerint hülye lennék visszafogadni, hogy neveljem más gyerekét, de ha így döntök elfogadja, ez az ő véleménye. Mit tennétek a helyemben? Volt már valaki hasonló cipőben?

2013. jan. 15. 00:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A kaland azért kaland, hogy ne tartozzon se szerelemmel, se lovagias védelemmel.
2013. jan. 16. 13:45
 22/25 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem miért olyan elítélendő, hogy egy párkapcsolat UTÁN más karjaiba estem és bizony ÉRZELMEKKEL le is feküdtem vele? Beismerem gyökér voltam, hogy én többet láttam bele, ez van... Akkor már független voltam, a következményeivel is szembenéztem annak ellenére, hogy szerintem kettőnknek illett volna megenni azt, amit megfőztünk és kicsit túl lett reagálva. Ennyi, nem kell tovább lovagolni a témán. Mindenki sepregessen a maga kis területén.

Tapasztalatnak szántam, hogy olykor igenis jó kimondani a múlt sérelmeit, nem pedig vitatémának. Ítélj el, kövezz meg, írogass nekem fellengzős stílusban, amíg én tükörbe tudok nézni, addig kifejezetten nem hat meg. :)

2013. jan. 16. 15:05
 23/25 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne hány éves vagy?!

Egyetértek az előttem szólókkal,hagyd ezt a nőt a fenébe. A Facebook-on meg csak járassa magát le,én nem is beszélnék vele a helyedben.

2013. jan. 16. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező kora érdekelne,mert nem lehet olyan "öreg" szerintem,és a mai fiatalok nem szeretnének <30 gyereket vállalni,és azután is egyre kevesebben.
2013. jan. 16. 15:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves Kleopátra89!

Teli találat majdnem, mert 30 vagyok.

2013. jan. 16. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!