Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha 2 év elteltév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha 2 év elteltével és már egy babával a volt szerelem elismerné hibázott, de téged szeretlek, kezdjük újra?

Figyelt kérdés
Kicsit fura a helyzet, mivel nem zártuk le a kapcsolatunkat a múltban, elmaradtunk egymástól, és a volt barátnőm új kapcsolatot kezdeményezett mással, akitől 3 hónapra rá teherbe is esett. A mi 3-4 évünk alatt viszont én nem akartam még. Most hogy több, mint 1 éves a gyerek, és a történet kezdete óta több, mint 2 év eltelt minden jel arra utal, illetve sejthető, hogy nekem üzenhet facebookon. Én nem is vettem észre, csak közös ismerősök kérdeztek rá a napokban, hogy mit érzek még iránta, mert lehet nem ártana beszélnünk, őszintén szólva szó szerint megdobogósodott a szívem. Mikor kértem, hogy hagyja az új kapcsolatát, mert csak megcsalja, és kihasználja, valamint én szeretem, és benőtt a fejem lágya, lehet gyerek is, már késő volt, hiába udvaroltam körbe konokul elutasított. 1 bő évembe telt mire nagyjából túltettem magam a csalódáson. Nem tudom mi tévő legyek, mert még úgy érzem mindig szeretem. Sokak szerint nekem kéne megtennem az első lépést férfiként, de kissé félek az ismeretlentől. Apám szerint hülye lennék visszafogadni, hogy neveljem más gyerekét, de ha így döntök elfogadja, ez az ő véleménye. Mit tennétek a helyemben? Volt már valaki hasonló cipőben?

2013. jan. 15. 00:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Most jól értem, hogy a csajt elhagyta a pasas, akitől a gyereke van és csak mindezek után kezdett el neked burkoltan üzengetni?

Ha ez a szitu, akkor megmondom neked őszintén jónagy balga ember lennél, ha kibékülnél vele! Elhagyott, lelépett, összejött mással, gyereket szült neki, aztán most, hogy ismét sz*rban van, már jól jönnél neki, mert gyanítom rájött, de tőled legalább érzelmi hátteret kapott anno, ha gyereket nem is. Én is azt mondanám, hogy egye meg, amit főzött, ez van!

Tudod mennyire beszélnék vele a helyedben? Hogy tisztázzuk a múltat és hidegen a szemébe tudjam mondani, hogy remélem már átérzi anno mit tett velem... Aztán tojnék magasról rá meg a gyerekére is!

Ahogy itt más is mondta, ha visszafogadnád csak idő kérdése és megint találna magának mást! Ha volt olyan barom, hogy egy 3 hónapos kapcsolatban felcsináltatta magát és meg is tartotta a babát, akkor vállalja a döntése következményeit, szerintem ez túl erős ahhoz, hogy visszafogadd!

2013. jan. 15. 12:20
 12/25 A kérdező kommentje:

"Tudod mennyire beszélnék vele a helyedben? Hogy tisztázzuk a múltat és hidegen a szemébe tudjam mondani, hogy remélem már átérzi anno mit tett velem... Aztán tojnék magasról rá meg a gyerekére is! "

Ezt én is így gondoltam, olyan elégtétel, és megnyugvás lenne, ha a szemébe mondhatnám, hogy látod, én szerettelek, és a javadat akartam, jót, és soha rosszat, de nem kellett ...

2013. jan. 15. 12:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Amíg nem mondja, hogy vissza akar menni hozzád, úgysincs miről dönteni. Elégtételt venni sincs miért, ha az minden bűne, hogy visszautasított.
2013. jan. 15. 13:21
 14/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Én nem elégtételnek nevezném, de jó kimondani a régi sérelmeket. Volt nekem is egy ügyem. Hogy röviden összefoglaljam volt egy egy éjszakás kalandom kis idővel egy komolyabb kapcsolatom lezárta után. A párom és ez a srác ismerték egymást, kiderült, kitört a balhé. A srác ahelyett, hogy legalább kicsit is mellém állt volna fogta a cókmókját és lelépett, de olyan szinten, hogy évekig nem hallottam róla. Baromira rosszul esett, hogy én odaadtam neki magamat, ő meg úgy hálálta meg, hogy itthagyott a sz*rban, k*rvázások közepette.

Évekig lejátszottam újra és újra a fejemben hogy mit mondanék neki, nem hagyott nyugodni és lezárni sem tudtam. Talán már éreztem iránta, ezért... Végül 3 év elteltével írtam neki, hogy találkozni akarok vele, minél előbb. Belement, én pedig szépen a nyakába zúdítottam a múlt sérelmeit és tök jól esett! :D Akkor tudtam igazán lezárni a sztorit magamban!

Egyébként meglehetősen jól fogadta, azt mondta igazam van, sajnálja és mondjak csak ki mindent, ha ettől megkönnyebbülök! :D

Na nem akartam húzni az időt ezzel, csak azért mondtam el, mert tudom, hogy bizonyos helyzetekben képtelenség szabadulni egy érzéstől, amíg pont nem lesz téve az i-re és ki nem lesznek mondva a régi sérelmek. Talán neked is ez használna kérdező, én meglépném!

2013. jan. 16. 00:00
 15/25 anonim ***** válasza:
40%

Nagyon buta egy ribanc vagy, hallod-e. Nem elég, hogy összeélvezett egy másik srác, kirobbantottál egy rossz helyzetet, és miután a balhét nem akarta elvinni a te marhaságod miatt senki, évekig dédelgetted a rosszindulatodat, hogy aztán a szerencsétlenre zúdítsd. Ő meg csak annyit mondott magában, hogy "Basszus, ezért találkoztam ezzel a ribivel? Ez még komolyan azon pörög, hogy mi volt évekkel ezelőtt? Jól van anyukám, mondjad csak."

Hagyjuk ezt :DDD

2013. jan. 16. 08:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, te meg nehogy visszafogadd, néhány szép emlék meg a baszásinger ne vegye már el a tisztánlátásodat: ennél könnyen találsz sokkal jobb nőt. Ráadásul ez már használt, és kölyke is van. Egy másik férfitól, rendezetlen viszonyból. Eszedbe ne jusson.

Soha nem tisztelne.

2013. jan. 16. 08:45
 17/25 anonim ***** válasza:
47%
Titeket olvasva-főleg a két utsó kettőt-szégyelem, hogy a női nemhez tartozom. Tömören.
2013. jan. 16. 08:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Engem jogod van elítélni, de őszintén szólva baromira nem érdekel. Én tudom mi hogy történt, én ismerem magamat és a saját életemet! Álszenteskedhetnék, mint itt a legtöbb ember, hogy én sosem tennék ilyet, de tettem... és akkor mivan? Az vesse rám az első követ, aki még sosem hibázott! Gondolom te messze tökéletes vagy! Mindenesetre köszönöm, hogy szántál rám 2 percet, amíg megírtad a véleményedet! :))
2013. jan. 16. 11:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban jogom van elítélni, de attól a logikai bukfenctől kíméld meg magad, hogy aki elítél téged, az álszent, és azt hiszi magáról, hogy tökéletes. Örülök neki, hogy szembenéztél a múltaddal, még ha a magad szintjén is. Az igazságnak két oldala van. Az egyik nemes és felszabadító, a másik meg kvrvára fájdalmas.
2013. jan. 16. 11:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld, hogy a női nemhez tartozol, ez nem nemiség kérdése. Simán csinál ilyet férfi is. Ez az emberi minőség kérdése.

Pl. apósom egy gerinctelen balfék, hagyta a páromat és családját a nyomor peremén felnőni, hogy egy új nőnek csinálhasson gyereket, semmi ne rondítson bele az idilli családképbe.

2013. jan. 16. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!