Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem az évek elteltével is?
Figyelt kérdés
Tanácsra lenne szükségem, illetve mivel ez a hajó elúszott véleményekre. Középiskolás koromban volt egy lány osztálytársam. Nem sokat beszélgettünk, de a gesztusaiból úgy tűnt, hogy kedvel. Én akkor még nem voltam teljesen érett arra, hogy barátnőm legyen, de én is nagyon kedveltem őt. Az iránta érzett dolgok az elmúlt fél évben nagyon felerősödtek, pedig már nem láttam 2-3 éve. Minden nap gondolok rá és elképzelem azt, hogy milyen lett volna vele.... és "belepusztul" az ember abba a tudatba, hogy akár meg is valósulhatott volna a kapcsolat. Ehelyett ő már egy másik emberrel él kapcsolatban. Facébúkon írtam neki és jól elbeszélgettünk, de nem sokkal később már láttam is, hogy van valakije.... Igazságtalan az élet, ugye? Veletek is előfordult hasonló?2013. jan. 10. 17:42
1/7 poiu válasza:
Az élet olyan, amilyen. De a dolgok soha sincsenek lezárva.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez már sajnos igen. Nem is egy városban lakunk, nincs semmilyen közös pontunk, ahol vagy aminek kapcsán összefuthatnánk. A legérdekesebb az egészben, hogy én ennyi idő után kezdem el ismét érezni azt, amit mások egy kapcsolat elején, mikor szerelmesek lesznek egymásba. Nagyon dühítő ez az egész.
2013. jan. 10. 17:52
3/7 anonim válasza:
Miért nem hívod el valahová csak úgy egyszerűen? Mármint megkérdezed mi van vele, aztán ha benne van, elhívod valahová (meg persze ha van rá lehetőséged). Ha meg semmi esély, keress mást, ábrándot hülyeség követni..
4/7 A kérdező kommentje:
Mert szerintem a fiúk nem szokták elhívni a lányokat csak úgy valahová, meg neki van már barátja :/. Ha nem lenne akkor elhívnám.
2013. jan. 10. 17:55
5/7 anonim válasza:
én hasonlo cipőben járok mint te, csak fordítva , de a srácnak nincs barátnője....szval még reménykedek hogy kettőnk között több lesz mint barátság :)
6/7 anonim válasza:
Ha ennyire szereted, akkor harcolj érte! Tegyél meg mindent, amit csak tudsz, különben egy életre megbánod. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nem szeretnék siránkozni vagy ömlengeni, de ő több lenne nekem mint egy egyszerű párkapcsolat.
Amikor középiskolába mentem, relatíve egy jó gyerek voltam, akiben ott volt a jövő, de én időközben tönkrementem. Ő pedig hasonló volt hozzám (érdeklődés, eredmények, stb.) de őneki sikerült jobb lennie szakirányon elment egyetemre én meg robotolok (amúgy nagyon jó tanuló voltam - az iskola egyik legjobbja), kb. 10 évet öregedtem és nekem ennyi... ahelyett, hogy vele lennék.
Azt szoktam elgondolni, hogy milyen lett volna, ha én is olyanná válok, mint ő (persze párkapcsolatban vele), együtt járnánk az egyetemre, számíthatnánk egymásra satöbbi...
2013. jan. 13. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!