Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatotok, véleményetek alapján mennyi idő után múlik el a szerelem, mennyi idő elteltével alakul át szeretetté, tiszteletté?
Én inkább szeretetröl, és bizalomról beszélnék, az "igazi" szerelem talán még egy évig se tartott nálam, de nincsenek igazán határok benne, nem tudom pontosan megmondani.
Képtelenségnek tartom, hogy beleszeretnénk bárki másba ,egymáshoz ragaszkodunk, összetartozunk.
Kapom majd az oltást, de ettöl függetlenül egyikünk se teljesen monogám, de ez a mi magánügyünk azt hiszem .
Tapasztalataim alapján fél év, max pár hónappal több.
De ez attól függ milyen személyiségszerkezetű az ember, van akinél nagyon mély, hatalmas a lángolás (mint az én esetemben) akkor rövidebb ideig is tart. Vannak akik meg "alacsony lángon égnek" ott eltarthat évekig is.
Hülyén , és csöpögösen hangzik, de mintha egymás másik fele lennénk. Eszembe se jut hogy tudnék mást (is) szeretni.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!