Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igazam van, hogy 3-4 hét alatt még nem alakul ki szerelem, és megpróbálhatnám még a barátommal?
38km van kötünk,és a sulimatt most egy héten egyszer taliztunk.. Múlthéten nem tudtunk,mert a foga miatt feldagadt az arca,úgy volt holnap talizunk,erre jött ma nekem azzal,hogy még nem szerelmes belém és szakítani akar. De hogy alakulhatna ki 3-4-5 hét alatt szerelem? Holnap találkozok vele,megbeszéltem. Eddig minden rendbe volt,de hogy most 1 hétig nem találkoztunk,ma ezt mondta,lehet hogy csak most gondolja így? Megbeszélem vele holnap a dolgot szemtől szembe,hátha jutok valamire és rájön,hogy még megpróbálhatnánk mert 3-4 hét alatt nem alakulhat ki szerelem,ugy hogy egy héten egyszer találkozunk. Szerintetek megéri?
16/L 17/F
Szerintem nem feltétlenül kell megvárni ezzel a szerelmet:s Elég, ha két ember tetszik egymásnak, megvan a vonzalom és jól érzik magukat együtt, a többi majd később is kialakulhat.
Egyetértek veled kérdező, több együtt töltött idő kell ahhoz, hogy két ember megismerje egymást, és ezáltal kialakulhasson a szerelem. Ez nálam se volt meg soha 3-4 hét alatt.
Lehet, hogy nem volt jó a megfogalmazás. Nyilván teljesen mély és életen át tartó szerelem 3-4 hét alatt nem alakul ki. Bár nem kizárt, de ehhez azért több idő kell. Viszont ennyi idő alatt már le lehet szűrni, hogy akarsz-e valamit a másiktól, hogy érzed-e azt, hogy ez hosszútávon működhetne. Hát ő nyilván úgy érzi, hogy nem. Ez nem jelenti azt, hogy te bármit rosszul csináltál volna, egyszerűen csak amikor két ember találkozik és megvan a kezdeti szimpátia akkor kíváncsiak esznek egymásra, randizgatnak és utána eldöntik, hogy összeillenek-e. Első ránézésre csak tetszik, nem tetszik szinten lehet mérlegelni. De pár randi után már eldönthető, hogy tényleg megfogja-e az embert a másik a személyiségével, vagy csupán kezdeti fellángolás volt. Velem is volt már úgy, hogy egy fiú nagyon kedves, helyes, aranyos volt, de 2 randi után rájöttem, hogy részemről ez esélytelen, hogy komolyra forduljon és nem akartam tovább húzni az agyát, inkább lezártam a dolgot. Ha úgy veszed, akkor még mindig tisztességesebb volt a pasitól, hogy megmondta, hogy nem alakult ki részéről a dolog, mintha mondjuk húzza még 2 hónapig, addig te szépen beleesel, ő meg közli, hogy nem szeret. Persze azért próbáld meg átbeszélni vele személyesen, kérdezz rá a miértekre, de néha van amit jobb nem erőltetni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!