Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek szeret vagy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki folyton engem bámul meg minden én már bele szerrettem .2011. dec. 10. 18:00
1/5 anonim válasza:
Amiatt szerettél bele mert folyton bámul téged?? Ez vicces.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azért szerettem bele már elötte is szerettem .
2011. dec. 10. 18:02
3/5 anonim válasza:
Akkor... miért nem jöttetek még össze? Ha folyton bámuljátok egymást, az azt jelenti hogy te is bejössz neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát... jó kérdés . Csak nem akarom én meg mondanni neki mert már régebben szerettem és elmondtam neki kb. 1 éve volt ekkor , de akkor mást szerettet . És most nem akarok elrontanni semmit.
2011. dec. 10. 18:04
5/5 anonim válasza:
Az hogy téged bámul nem jelent semmit biztos szépnek és csinosnak tart de ha eléggé tetszenél neki akkor odamenne hozzád vagy keresné a társaságodat vagy valami ilyen dolog lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!