Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi csinaljak, hogy a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zotyipapa kérdése:

Mi csinaljak, hogy a parom ujra belem szeressen? Mert azt mondta, hogy o mar nem szerelmes belem de szeret. Mi lehet? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Lassan 1eve vagyunk egyutt s 7honap utan mondja meg nekem,hogy nem szerelmes belem...mert nem figyelek ra,nem hallgatom meg,nem nezem a kereseit,nem szamithat ram,nem segitek otthon,nem foglalkozom vele...kozbe meg minden telhetot meg csinalok.. hisz csak hetvegen talalkozunk..hetkozbe munka hetvegen meg csak o van celpontba...minden heten varom,hogy legyen mar pentek.. 98kmt utazok hozza akar melo utan is ami keso este van...de neki nem jo az sem...aztan meg gatol abba is,hogy mikor menjek...Idezem-... max 7-9ig....aztan mar nem... ez mer van???Segitsetek kerlek....rendbe akarom hozni a kapcsolatoom..
2011. dec. 8. 02:38
 1/8 anonim ***** válasza:

A szerelmet nem tudod erőltetni. Az vagy van, vagy nincs.

Elmondhatod neki, hogy ez bánt téged és újra szeretnéd, ha szerelmes lenne beléd. Te hogy újra szeressen azért neki is tennie kell.

2011. dec. 8. 03:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a szerelem elmúlt az nem fog visszajönni.
2011. dec. 8. 03:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg felmelegíteni a dolgot vhogy... szervezel egy romantikus vacsit, főzöl neki, stb. Ha megpróbálsz kicsit ráerősíteni azokra a dolgokra amiket ő "hiányosságnak" vél, akkor lassan visszahozható a szerelem. Nekem egyszer sikerült, bár nem ilyen módszerekkel:D Már nem is tudom mivel, csak azt vettem észre, hogy újra van. 19/L
2011. dec. 8. 05:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen már nem kellene fáradoznod. Ha neki semmi sem jó és mindenben/mindenért te vagy a hibás, egyértelmű, hogy ő már nem szeret (talán van már másvalaki az életében). Így akar megszabadulni tőled, csak arra vár, hogy te mond ki a szakítást. Keress olyan embert, aki elfogad téged szőröstül-bőröstül.
2011. dec. 8. 05:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már 1 év után kiszeretett belőled, nincs remény.
2011. dec. 8. 13:26
 6/8 anonim válasza:
Szerintem egyszer munka után lepd meg és menj el hozzá akármilyen késő is van ha szeret akkor szakít rád időt ha meg nem akkor ez van.
2012. febr. 11. 10:04
 7/8 anonim válasza:
és ha 5 év után van ez a helyzet? hogy elmúlt a szerelem?
2014. jan. 2. 18:43
 8/8 anonim válasza:
öhmm... Segítenétek nekem nem rég szakított velem a fiú mert az egyik baratnőmmel jár de egy gáz van a fiú még szeret csak nem valja be és azt mondta soha se hagy el és majd újra belém szeret!!!!! És ezt nem értem ha szeret miért szakított?
2015. máj. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!