Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik komolyan gondolják a párkeresést és találkozni is hajlandók!?
Figyelt kérdés
Milyen szempontok alapján keresnek?2013. febr. 10. 16:51
1/9 anonim válasza:
Tetszen és jól el lehessen vele beszélgetni. Sok harmincas férfi oda szokott jönni hozzám, de nekem ők túl idősek. Ha párkereső oldalakra gondolsz, azon nem vagyok fenn.
2/9 anonim válasza:
Fontos a kölcsönös szimpátia, közös hullámhossz. Éppen párkeresésben vagyok, de nincsenek nagyon konkrét szempontok, a lényeg, hogy valamivel megfogjon!
3/9 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert én is fent vagyok társkeresőkön de még nem találtam senki olyant aki tényleg válaszolna is a levelemre és meg is akarna ismerni! Am. 40 éves vagyok és már nagyon szeretnék párt és családot! Tud valaki olyan helyet ahol lehet komoly párt találni?
2013. febr. 10. 17:03
4/9 anonim válasza:
Társkereső oldalból a randivonalat ajánlom. Ott vannak fent olyanok, akik találkozni is mernek. Nekem 2 randim volt ott eddig. Mindegyik 1-2 hetes levelezés után, de biztos vannak fent még olyan nők, akik hajlandóak találkozni. De ahhoz egy jó tanács, hogy ott az a lényeg, hogy nézd meg jól, hogy mit várnak el és csak olyanoknak írj, akiknél minden kritériumnak megfelelsz, mert akkor válaszolnak is. Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Fent vagyok szinte minden társkereső oldalon de még eddig nem volt senki aki meg szeretne ismerkedni velem! Nem tudom mi az oka!? Egy csaj írt vissza rövid választ! " Csúnya vagy" Tényleg? Nem tudom! Nem hiszem el hogy senkinek nem tetszek!?
2013. febr. 11. 18:36
6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire komolytalan mindenki?
2013. aug. 4. 22:47
7/9 anonim válasza:
Engem már vagy 70-en bejelöltek, de mind csúnyák :(
8/9 anonim válasza:
Biztos vannak akik komolyan gondolják. Én a www. randihely.hu nevű oldalon ismerkedtem meg a férjemmel 3 éve. Esetleg próbáld ki. Ha még nem vagy fent rajta.
Fontos volt, hogy tudjunk miről beszélgetni, legyen humoros, és legalább magasabb legyen nálam:) A többi már csak kémia kérdése:) hogy mennyire vagytok szimpatikusak egymásnak, és a vonzalom....
27/N
9/9 A kérdező kommentje:
7. férfi vagy nő vagy! Utolsó! Fent vagyok ott is! De még senki nem írt vissza a fene tudja mennyiből de nem csak ott sehol sem! Olyan csúnya lennék? De sokan azt mondják a külső nem minden! De akkor miért nem akarnak megismerni így sem! Nem értem!
2013. aug. 15. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!