Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy nincs kedvem találkozni vele? Nem akarom megbántani.
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:13
1/10 anonim válasza:
És miért is nem akarsz vele találkozni?
2/10 anonim válasza:
Most nincs kedved, vagy általában? Mert ha előbbi hivatkozz fejfájásra, ha utóbbi, akkor minek vagytok együtt.
3/10 A kérdező kommentje:
most..
2013. febr. 2. 21:16
4/10 anonim válasza:
mond, hogy nem érzed jól magad. de ha gyakran előfordul, inkább hanyagoljátok egymást...
5/10 anonim válasza:
mondd, hogy elkezd fájni a fejed, ha vele kell találkoznod..
6/10 anonim válasza:
Voltál már szerelmes? Nem tudom elképzelni, hogy van-e olyan szitu, amikor nem szívesen találkozok a kedvesemmel.
7/10 anonim válasza:
Ha együtt vagytok, akkor mindent meg kéne tudni beszélnetek...(szünetet akarsz vagy történt vmi és egyedül akarsz lenni, vagy vmi olyat akar amit te nem)...ha ez nem megy akkor DOBD.
8/10 anonim válasza:
Mond hogy megállás nélkül hánysz v fosol... :D :D
9/10 feheragyar válasza:
Tartsatok egy kis szunetet de ha mar masrol van szo pl: valamivel megbantott v olyat tett ami nkd nm tetszett akko masrol van itt szo de egy kis ido mulva talan jobb is lesz
ugy nm tod elmondani h nm akarsz vele tobbet talalkozni h ne bantsd meg de barmennnyire is szepen probalod elmondani neki ez ugy is rosszul esik
10/10 Johnny Pepper válasza:
En egyszeruen em tudom elkepzelni azt hogy ha valaki szerelmes az hogy erezhet olyat hogy: nincs kedvem talalkozni vele.... En mindent megtennek azert hogy ajarmikor lathassam. Szntem picit mar unod. Az meh mar nem az igazi, ha nem haragszol. De amugy szntem mond meg neki az igazat, annal jobb nincs. De azert nyugtasd meg szegenyt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!