Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami miatt nem tudtok találkozni egy hétig, milyen gyakran keresitek egymást?
Akár telefonon, sms-ben, neten, az mindegy.
Mert a barátom most egy iskolai elfoglaltság miatt elutazott 9 napra, és kb egyáltalán nem keres. Szerintetek mi lenne a normális a részéről? Aggódnom kéne, hogy ennyire nem érdeklem? Ti hogy reagálnátok ezt le, akár még addig, amíg távol van, akár akkor, mikor hazaér?
a technika elég fejlett már ahhoz, hogy felvegyük a kapcsolatot a kedvesünkkel akármikor...
hány nap telt el azóta?
Minimum naponta egyszer megkeressük egymást telefonon.
Nekem rosszul esett volna, ha nem így tesszük. Szerintem távolság esetén az érdeklődés mutatja ki a törődést.
4 nap alatt két sms-t írt, egyet arról, hogy megérkezett, meg egyet, hogy mi újság velem... jó nem csak ezt a két szót írta, de ez a lényeg...
Eddig nem ez volt rá jellemző, folyton együtt voltunk, ha meg nem, akkor neten mindig írt, kb fél óránként, meg órákat chateltünk (és nem én szálltam rá soha, mindig ő ír), most ezt nem tudom mire vélni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!