Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz 2 hétig? Lehet hogy véget ér a kapcsolatunk?
én 4 napja vagyok egy fiúval, naponta több órát töltök vele,odáig és vissza vagyunk egymásért, ő normális lányra, én pedig normális fiúra vágyom. Holnap este utazom Németországba, február 7én jövök haza. Félek hogy addig eltávolodunk egymástól!
Szerintetek???
A másik pedig hogy érzem kezdek bele szeretné, kimondjam neki vagy várjam míg ő mondja??
nyugodtan fedd fel az érzéseid,gondolj bele ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretted volna akkor majd visszagondolsz : Lehet hogy el kellet volna neki mondanom hogy szerelmes vagyok belé..de sajnos már késő ! mindenképpen mond meg neki hogy szereted, és ha ő is így érez mint te kérd meg hogy várjon meg mert vele szeretnél élni.
Szandra,kapcsolat terapeuta
Jaja, első
Nehogy elmond még, hogy szereted.
Nekem volt olyan, hogy két jónapig nem találkoztam barátommal, utána csak erősebb lett a kötelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!