Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valami miatt nem tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami miatt nem tudtok találkozni egy hétig, milyen gyakran keresitek egymást?

Figyelt kérdés

Akár telefonon, sms-ben, neten, az mindegy.

Mert a barátom most egy iskolai elfoglaltság miatt elutazott 9 napra, és kb egyáltalán nem keres. Szerintetek mi lenne a normális a részéről? Aggódnom kéne, hogy ennyire nem érdeklem? Ti hogy reagálnátok ezt le, akár még addig, amíg távol van, akár akkor, mikor hazaér?

2013. jan. 29. 00:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

most egy kicsit kiszabadult lehet mondani és nem azt mondom, hogy kiéli magát, de belekóstol abba milyen az amikor valakivel nincs együtt..

én is így voltam amikor elutaztam és barátom volt...ment a buli ezerrel..

kicsit levegőzik annyira éppen nem rossz, bár ez nálunk a visszájára sült, mert én időközben rájöttem, hogy mi az ami hiányzott és a kapcsolatom sem volt éppen annyira fergeteges, hogy ugyanolyan simán ment volna mint mikor elutaztam...

gondolom most kavarog a fejed és minden belegondolsz a dologba, hogy ugyan mi a francért nem keres! ...

picit hagyd had legyen el, és te is próbálj valamit kezdeni magaddal...

barátnők, sport, kirándulás...

ez az agyba főbe együtt levés kinyírja az embert...

ne parázz

2013. jan. 29. 00:28
 12/19 A kérdező kommentje:
Én remekül elvagyok, most pont szünet van az egyetemen, így tudok együtt lenni a barátaimmal, és a hobbimra is régen tudtam már időt szakítani, szóval ezzel nem is lenne baj, hogy nincs velem... és szerintem ezzel még nem várok el olyan sokat, hogy írjon néha, vagy legalább naponta, vagy egy telefon, vagy nem tudom, bármi. Pár perc lenne neki is, aztán azt csinál, amit akar.
2013. jan. 29. 00:32
 13/19 anonim ***** válasza:

na ja még egy hétig aztán mehetünk vissza, de azért jó volt ez az egy hónap ;)

igen, tudom mire gondolsz, a helyzetedben én is erre gondolnék, hogy ennyire sem képes, de valljuk és nem bántani szeretném az ellenkező nemet, de ők ilyenekre nem gondolnak...

lehet úgy gondolja mi az a 9 nap, meg most mit mondana mindig, hiányzol szeretlek imádlak nem soká megyek, gondolom a spanjai cseszegetnék ,,mivan már megint a csajodnak írsz" ....

2013. jan. 29. 00:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy esetleg te is írhatnál neki? Válaszolni biztos fog.
2013. jan. 29. 01:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Attól függ hova utazott, mert ha külföldre akkor pár perc telefon is mocskos módon meg tudja nyomni a telefonszámlát. Belföldön viszont napi 1 telefon azért elférne szerintem.
2013. jan. 29. 01:52
 16/19 anonim ***** válasza:

"én is így voltam amikor elutaztam és barátom volt...ment a buli ezerrel.. "

Ez szerintem majdnem mindenkivel így van, de ettől függetlenül napi 15 percet csak rá tud szánni a párjára mindenki, akárhol van és akármekkorát bulizik.

2013. jan. 29. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos amit érzel. Ilyen helyzetben is el lehet várni,h legalább 1x felhivjon, vagy picit többet irjon. Sztem irj neki, érdeklödj felöle, hátha akkor ö is "aktivabb" lesz.
2013. jan. 29. 10:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Most már megoldódott a probléma. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!

2013. jan. 29. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
16. persze ...de először utazz el és meglátod milyen érzés, de ezért írtam, hogy a mi kapcsolatunk már a végét járta amúgy is...tehát ezért nem volt mindegy :)
2013. jan. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!