Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen formában vettétek fel a férjetek nevét házasság után? És miért pont így?
Figyelt kérdés
Milyen lehetőségek vannak egyébként?
Mondjuk hívják a lányt Tóth Annának, a fiút meg Molnár Bélának. (kitalált nevek)
Akkor lehet:
Molnár Béláné
Molnárné Tóth Anna
Molnár Anna
Molnár-Tóth Anna
Molnár Béláné Tóth Anna
Kihagytam valamit? Szerintetek melyik a legjobb változat? Ti hogy csinálnátok/csináltátok?
2011. aug. 8. 15:15
1/44 anonim válasza:
én a "Molnárné Tóth Anna" nevet vettem fel:)
2/44 anonim válasza:
Én Molnár-Tóth Anna lennék, még nem vagyok férjnél, nem tudom, mi lesz:-)
4/44 anonim válasza:
Én a "Molnárné Tóth Anna" nevet vettem fel, mert nekem így tetszett a legjobban.
5/44 anonim válasza:
Az első házasságomnál a Molnárné Tóth Anna nevet vettem fel.
A másodiknál a Molnár Anna nevet.
6/44 anonim válasza:
én a Molnár-Tóth Annát szeretném majd:)
7/44 anonim válasza:
Én meg megmaradtam Tóth Annának. :)
8/44 anonim válasza:
Molnárné Tóth Anna
Nekem is így tetszett akkoriban (6 éve). Most már lehet, hogy nem így döntenék.
10/44 anonim válasza:
Tóth-Molnár Anna
Tóth M. Anna
T. Molnár Anna
Molnár T. Anna
Molnárné T. Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!