Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-26 éves fiúk? Titeket mennyire befolyásol a lányok kinézete? Pl. Az 5-10 kg túlsúly már nagyon sok, vagy pont hogy bejön nektek? Mi érint meg benneteket leginkább egy lányban?
Számít a külső-akihez nem vonzódok azzal nem tudok kapcsolatot kezdeni akármilyen jó is belsőre.Nem kell hogy tökélrtes legyen csak legyen igényes:)
10 kiló felesleg a felső határ számomra afölött már nem vonzó.Illetve hatalmas pluszpont ha sportol,nem pedig a genetikát hibáztatja 2 sajtburger közt..
17/F
Nem kell figyelembe venned a véleményem, lévén fiúkat kérdeztél, de az összkép a fontos.
Tehát még rájön a jellem, a gesztusai, hogy mi szép és kevésbé szép a lányon.
Én pl. körte alkat vagyok. Sok edzés és diéta mellett sikerült a vastag combomtól és a nagy kerek fenekemtől megszabadulni. De mégis sikeres voltam a fiúknál akármilyen feszes volt a hátsóm, mert "jellemre" és gondolkozásilag rendben vagyok.
Az, hogy mennyi a súlyfelesleged, az egy teljesen relatív dolog. Van hogy meglátszik van, hogy nem.
Férija fogja válogatni, hogy kinek mi jön be. Valaki a feszes csajokat és ebből nem ad le, de van ,hogy valaki szintén a feszes csajokat szereti de annyira megszeret, mert egy teljesen normális lány vagy, hogy azt mondja üsse kavics, én el nem szalasztom!
De lesz akinek meg pont te leszel kívül belül a főnyeremény.
Szerintem a kérdésedre nincs általános érvényű válasz. Mert az esetek fogják megválogatni a helyzetet.
Én szeretem,ha egy lányon van mit fogni.Szerintem nem sok.
22/F
Nekem nem jönnek be a vékony lányok, inkább az általad leírt. 5-10 plusz, az nálam az alsó határ. Nálam a +15 is szóba jöhet, de szélsőséges esetben, ha kellően formás az illető, akár a +20 is. Szeretek teltebb a domborulatokat nézni :)
Az hogy mi érint meg egy lányban nem fogom most itt ecsetelni, mert túl hosszú lenne :P
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!