Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha a szegénység bejön az ajtón, a szerelem kirepül az ablakon. " Szerintetek ebben a mondásban van igazság?
Hát, abban van, hogy ha az embernek anyagi gondjai vannak, akkor frusztráltabb, és sokan ezt a frusztrációt kiken is vezetik le? Megvan! Azon akit állítólag szeretnek.
De amúgy szerintem a szeretet vagy szerelem teljesen független ezektől.
Emlékszem, csak ültünk egy ütött-kopott kis padocskán, és egymás szemében elmerülve beszélgettünk, közben pedig cirógattam a tenyerét... Életem legboldogabb néhány órája volt, pedig nem volt nálam pénz, meg semmi olyan programot nem csináltunk, amihez az kell. A szerelemhez vagy bármilyen más emberi kapcsolathoz semmi más nem kell, csak az két ember.
Fiatal korban még elmegy a pénztelenség. Tipikus fiatalkori szerelemben nincs akkora szerepe a pénznek. Ezért is tartom valahol azt a legszebbnek. 26 évesen már érzem, hogy pénz nélkül eléggé reménytelen lennék egy komoly kapcsolatra. De nem hibáztatok érte senkit, valahol érhető, hogy egy érettebb nő már potenciális apa jelöltet lát a férfiban akivel együtt van. Márpedig ő a gyerekeinek biztonságot akar teremteni, amihez bizony sajnos pénz kell.
Szóval szerintem valahol összefügg sajnos. Rossz világba születtünk.
ezta szar szöveget sajnos rossz világba születtünk...
nem nincs avilággal semmi baj. az emberekkel van baj.
a sok idiótával akik miatt ilyen szegnény ez az ország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!