Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha nem tudom mindig meglepni a barátnőmet csak néha kis apróságokkal. Mert hát szegénység van. Meg vennék neki valami ékszert is neki de sajnos pénztelenség van. Ez miatt tönkre mehet ez a szerelem? 17/F
Nem, dehogy is ez baromság.
Szereted és ez a lényeg. :-)
sporolni kell mert szegénység van. Régen én is étterembe vittem a barátnömet legjobb borokat ittuk, és hatalamsak szeretkeztünk a holdfényben.
Most meg vodkával és tamponnal megyek haza minden este...csak így lehet kibirni...
:D
Amugy ez csak vicc volt de a kérdésedre a válasz, hogy a pénz nem lehet a szerelem értékméröje de sajnos nem árt ha van. :) Nem at modnom hogy add el a vesédet, csak figyelj oda, hogy mire költöd. :)
feltétel nélkül szeretünk! :)
amikor az ember szerelmes akkor nem a pénzébe vagy kocsijába szerelmes, hanem az emberbe...
nem számít mid van... ha meg neki ez lenne a fontos akkor nem is szeret...
nekem egy nagyon smucig barátom volt 3 évig még is szerettem, más okból lett vége semmi köze nincs az anyagiakhoz...
mivel meg meg leped néha..dolgozol vagy iskolába jársz még? ...ha utóbbi akkor nem is igen tudsz venni akármiből csak, ha gyűjtögetsz..
ezen ne aggódj ...
számít a pénz sajnos manapság, de a kapcsolatod nem igen fog rámenni...:)
mindenki küszködik most anyagi gondokkal, így lehet ők is...nem tudhatod...ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!