Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hogyan viszonyulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan viszonyulnátok egy olyan kapcsolathoz, ahol nem mehettek a párotokhoz? (az otthonába, lakására)

Figyelt kérdés
Nem a véleményétől félnék, hanem én érezném kényelmetlenül magam, ugyanis eléggé "kevés a luxus, szolid a kényelem"(szegény) :). Lehet tartós egy ilyen kapcsolat?
2011. dec. 5. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
figyelj!ha a csaj szeret akkor nem erdekli hogy milyen a lakasod,nalunk sem luxus minden mi is szegenyek vagyunk de rend es tisztasag van, söt a pasimnak se egy alom lakas az otthona.de nem erdekel mert szeretem.....es nem szengyenlem elötte.ha ö ezert nem fogad el akkor menjen.de elfogadta mert szeret! szoval lehet tartos ... :))
2011. dec. 5. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
4év alatt kétszer voltam a páromnál. nabumm:)
2011. dec. 5. 19:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, de ha jól értem, ti képesek voltatok hozzászokni az érzéshez(és átjártatok egymáshoz), ráadásul mindketten hasonló anyagi helyzetben vagytok. Én semmilyen körülmények között nem szeretném a házamban látni! Ezt el bírnátok fogadni?
2011. dec. 5. 19:51
 4/11 A kérdező kommentje:
A második válasz már kecsegtetőbb:). Mellesleg kort is írhatnátok.
2011. dec. 5. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
elsö vagyok.persze hogy eltudtuk fogadni, mert nem azert szeretünk valakit mert luxus kecoban el..persze minden ember mas... 22/L
2011. dec. 5. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok: Már nem érdekel, mert így még kényelmes is hogy mindig ő jön hozzám.:) Aztán egyszer majd úgyis összeköltözünk. A legfontosabb, hogy mindent meg tudjatok beszélni, ezt is..

23L

2011. dec. 7. 19:29
 7/11 mogyorósmákosrétes ***** válasza:

Másfél éve vagyunk együtt, családját ismerem, de ő is hasonló cipőben jár, mint te, sőt, sztem még rosszabban is.:/ de engem ez rohadtul nem tud érdekelni.:)

17/L

2011. dec. 9. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Énekeld neki ezt, mikor felviszed :)

http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=sagxCNjoQJY

2011. dec. 9. 19:18
 9/11 anonim válasza:
Az előző barátomnak is ez volt a baja és ezt meg is mondta nekem. Attól kezdve nem firtattam a témát. Szerintem, ha szeret, akkor megérti, hogy neked kellemetlen. De hosszú távon már problémát fog okozni, mert a barátnőd mindig, úgy fogja érezni, mintha titkolnád egy részed.
2011. dec. 9. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem olyan kapcsolat nem kell, ahol nem mehetek a párom lakására.

Hogy miért nem? Mert az én párom ne érezze magát kellemetlenül amiatt, mert a szülei vagy ő szegény. Előttem ne. Mert én azért vagyok a partnere, mert szeretem, s úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat része a feltétlen bizalom és odaadás. Ha a barátom azt mondaná, hogy jobb szeretné, ha nem lennénk nála olyan sokat otthon, mert őt és a szüleit is kellemetlenül érinti, hogy szegény körülmények között élnek, akkor rábólintok. Nem náluk csapunk banzájt. De hogy én ne mehessek oda, az felháborító.

Azt kérdezted, lehet-e ebből tartós kapcsolat. Semmiképpen sem. Mert ha nem bízol annyira a párodban, hogy tudd, neki ez nem számít, akkor az sehogy sem lesz tartós. S előbb-utóbb rá fog eszmélni ő is, hogy részedről ez nem más, mint bizalomhiány felé, mert félsz, megítélne és máshogy tekintene rád az anyagi helyzeted miatt.

Meg lehet oldani, hogy ne nálatok legyetek az idő nagy részében, de ha tiszteled s szereted a párod, akkor nem szabad rosszul érezned magad emiatt. Ha mégis.. Akkor rossz emberrel vagy együtt, mert nem vállalod magad teljes egészében.

2011. dec. 10. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!