Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyulnátok egy olyan kapcsolathoz, ahol nem mehettek a párotokhoz? (az otthonába, lakására)
Második vagyok: Már nem érdekel, mert így még kényelmes is hogy mindig ő jön hozzám.:) Aztán egyszer majd úgyis összeköltözünk. A legfontosabb, hogy mindent meg tudjatok beszélni, ezt is..
23L
Másfél éve vagyunk együtt, családját ismerem, de ő is hasonló cipőben jár, mint te, sőt, sztem még rosszabban is.:/ de engem ez rohadtul nem tud érdekelni.:)
17/L
Nekem olyan kapcsolat nem kell, ahol nem mehetek a párom lakására.
Hogy miért nem? Mert az én párom ne érezze magát kellemetlenül amiatt, mert a szülei vagy ő szegény. Előttem ne. Mert én azért vagyok a partnere, mert szeretem, s úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat része a feltétlen bizalom és odaadás. Ha a barátom azt mondaná, hogy jobb szeretné, ha nem lennénk nála olyan sokat otthon, mert őt és a szüleit is kellemetlenül érinti, hogy szegény körülmények között élnek, akkor rábólintok. Nem náluk csapunk banzájt. De hogy én ne mehessek oda, az felháborító.
Azt kérdezted, lehet-e ebből tartós kapcsolat. Semmiképpen sem. Mert ha nem bízol annyira a párodban, hogy tudd, neki ez nem számít, akkor az sehogy sem lesz tartós. S előbb-utóbb rá fog eszmélni ő is, hogy részedről ez nem más, mint bizalomhiány felé, mert félsz, megítélne és máshogy tekintene rád az anyagi helyzeted miatt.
Meg lehet oldani, hogy ne nálatok legyetek az idő nagy részében, de ha tiszteled s szereted a párod, akkor nem szabad rosszul érezned magad emiatt. Ha mégis.. Akkor rossz emberrel vagy együtt, mert nem vállalod magad teljes egészében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!