Te tudsz boldog lenni a magyar szegénységben is?
Hát attól függ. Én 17 éves vagyok, az én anyukám keres 70-80ezer forintot, mindennap több mint 20 kilós dolgokat kell emelgetnie, többször műtötték cisztára,ha leül a földre nem bír felállni és még csak 35 éves. Most is 38 fokos lázas volt de elment dolgozni, mert 20ezer forintot levonnak a fizetéséből. Anyum férje már jobb kereső, 100ezer forint körül keres, de még így is nagyon-nagyon nehéz a megélés, bele se merek gondolni, hogy mi van azokkal, akik ettől is kevesebbet keresnek. :/ A jövő, vagyis az én generációmnak mire oda jutunk szerintem sokkal nehezebb lesz, de az előző komment íróhoz csatlakozva így is lehet boldogan élni. Fizesd be a csekkeket, tartsd el a dolgozni nem akaró embereket az adódból, gebedj meg, de úgy gondolom, hogy a nevetést, a szeretetet, a szerelmet az örömöt nem lehet elvenni. :)
" A nagy világon e kívül nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sor keze, itt élned, halnod kell "
Első vagyok.
Második: Adózni a dolgozni nem akaró emberek után? Ez azért erős. Manapság nincs munkalehetőség, sajnos én se találok munkát, pedig minden legalja sz*rra jelentkezni szoktam.
,,A nagy világon e kívül nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sor keze, itt élned, halnod kell " Szerencsére ez nem igaz.
Tudok!
Nincs szegénység Magyarországon, a volt cégünknek 1,2 milliárdos bevétele volt 2011ben. És csak egy sz@r iratraktárról van szó. Nekem ne mondja senki ezek után hogy szegénység van. Az már más kérdés hogy minket minimálbérért dolgoztattak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!