Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló lányok! Nektek szempont, hogy a srác is valamilyen sportot űzzön?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gondolok itt a kézis, röplabdás stb. lányokra...fontos számotokra, hogy a srác is sportoljon valami egyesületben, ne csak kondizzon mondjuk?!
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 24. 21:15
2/10 anonim válasza:
Lány vagyok nem sportolok semmit de egy férfi igenis legyen sportos és csináljon valamit! Kondi is jó szeretem ha izmos.
3/10 A kérdező kommentje:
Pont erre lennék kíváncsi, hogy egy kézis, röplabdás stb. lánynak fontos hogy valami hasonló sportot csináljon a fiú vagy a kondi is megteszi?
2016. febr. 24. 21:20
4/10 anonim válasza:
Sajnos erre vagyunk ítélve mi férfiak. Néha elszomorodom hogy mikor egy csajjal vagyok szombat este, és elnézem a testét és az enyémet este, belegondolok hogy nekem mennyit kellett ezért dolgoznom, ő meg csak simán jó alakkal született.
5/10 anonim válasza:
Én fociztam sokáig, de nem volt elvárásom, hogy a pasi is sportoljon valamit versenyszerűen, annyi volt csak, hogy ne legyen kövér vagy igénytelen magára. Mostmár én is csak kondiba járok, a pasitól ugyanúgy nem várom el, hogy kondiba járjon..:) 25/L
6/10 A kérdező kommentje:
Avagy a jó alak a fontos, vagy ha kevésbé jó az alakja, de elég jó eredményeket ér el a sportjában az imponálóbb?!
2016. febr. 24. 21:47
7/10 anonim válasza:
Én anno röpiztem (már sajnos nem) de attól még sportolok rendszeresen de sosem érdekelt hogy mennyire kigyúrt egy pasi, mackós vagy husis ne legyen ennyi kikötésem van csak.
8/10 anonim válasza:
Én Thai Boxolok. És elöny ha egy pasi pl kondizik néha. Az viszont hidegen hagy,hogy nem sportól..pl Foci.
9/10 anonim válasza:
Sportoljon es allokepessege is legyen.
N
10/10 anonim válasza:
En pl "kondis" lany vagyok, de nem tudom elkepzelni, hogy olyan emberrel jarjak, aki szamara nem fontos hasonlo mertekben az edzes/eves. Szerintem engem olyan ember mar nem tudna elviselni, aki nem ugyanilyen szerelmes ebbe a sportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!