Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek bejön az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ha egy srác egy kortyot sem iszik (alkohol)?

Figyelt kérdés
Nektek szempont az ha hogy msnnyit iszik egy yrác? Buliban sem iszok, igizni CSAK buliban, ott sem egy dobozzal hanem may 3-4 szálat.
2011. nov. 26. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

inkább kicsit igyon mint cigizzen. A cigiseken büdös a szája és keserű a nyála :S

Ha bírja az alkoholt igyon mértékkel.

2011. nov. 26. 17:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha nem alkoholbeteg,akkor nem számít, hogy alkalmilag iszik-e alkoholt, vagy absztinens, mint te.
2011. nov. 26. 17:23
 3/15 anonim ***** válasza:
hát jobb lenne ha helyesírás meglenne :) De engem a cigi jobban taszít, sőt, nem bánom ha egy (normális!!!) fiú iszik pár pohárral, attól csak jobb lesz a dolog.
2011. nov. 26. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:
mi a ráknak cigizel csak buliban? attól nem leszel menőbb v feltűnőbb h egy szál cigi ég a kezedben. inkább igyál keveset, mint a cigi a buliban...
2011. nov. 26. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
nekem az jön be, ha egy srác KEVESET iszik és nem dohányzik.
2011. nov. 26. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
ne igyon egy kortyot se soha.
2011. nov. 26. 17:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. A cigi sokkal rosszabb, meg károsabb is, mint a buliban pár sör. Dealán nem ha egyáltalán nem iszik, az mindenképpen jó pont, feltéve ha nekem nem tiltja meg a havi 2 deci bort (mert kb. annyit iszok).
2011. nov. 26. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásért.
2011. nov. 26. 17:40
 9/15 anonim ***** válasza:
engem cigizés és ivás sem érdekel ameddig nem alkoholista vagy láncdohányos szóval a mérték a lényeg
2011. nov. 26. 17:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Amúgy attól hogy írtam ezt nem azz jelwnti hohy szoktam, épp ezért iy írtam ki, hogy megnézzem kinek mi számít. És nellesleg még soha nme cigoztwm.. Egy slukkal sem.. Lehet nm elhinni de így van...
2011. nov. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!