Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg teljesen a pasim alkohol hatására?
Figyelt kérdés
tudom hülye kérdés, de valamit nem értek. az van, hogy a pasim mikor józan, nagyon hideg vagy hogymondjam, szóval olyan mintha nem lennének érzelmei (amúgy mással is ilyen)... mintha nem szeretne... de mikor részeg akkor folyton mondja hogy szeret, stb... nem tudom ez mit jelent; azt hogy pia miatt hülyébb lesz és nem undorodik töllem, vagy azt hogy őszintébb? amúgy mikor józan ugyanúgy bemutat a barátainak meg nyilvánossá teszi hogy együtt vagyunk, érdeklődik irántam stb...2009. ápr. 11. 21:48
1/10 anonim válasza:
mas pasi is igy van ezzel ahogy eszrevettem
amugy reszegen az ember allitolag az igazat mondja sztm azert van ez igy mert reszegen batrabb es jobban kimerimutatni az erzelmeit
2/10 anonim válasza:
ez ugy van,hogy az emberek altalabban amilyenek ittasan ojanok eredetileg,csak nem mutassak ki....
3/10 anonim válasza:
Nem hallottad még azt a mondást, hogy a részegek őszinték?
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, csak mindig az a fajta mondás jut az eszembe hogy ronda nő nincs csak kevés pia vagy valami ilyesmi
2009. ápr. 11. 21:55
5/10 anonim válasza:
meg van egy olyan mondás is, hogy in vino veritas, borban az igazság
6/10 anonim válasza:
részeg ember mindíg igazat mond...ez így szokott lenni...annak örülj hogy szeret annak viszont ne hogy részeg
7/10 anonim válasza:
egyszer részegen barokk körmondatokban szerelmet vallottam egy lánynak. utána fél évig együtt voltunk. és komolyan is gondoltam, csak a pia felszabadította a gátlásaim.
8/10 anonim válasza:
Ne hidd hogy nem tetszel neki, hiszen ha józanul is felvállal akkor nincs semmi gond. Ha nem iszok egy kortyot sem, én sem vagyok túl érdekes társaság, szófukar, érzelmektől mentes vagyok. De ha berúgok, akkor mindenkit szeretek :)
9/10 anonim válasza:
Azért, mert az alkohol feloldja a "feszültséget", és sokkal őszintébb lesz tőle az ember, nem lesz olyan görcsös.
Ezt tapasztalatól mondom. Alapjáraton és is egy szolíd srác vagyok, aki nem fossa a szót. Amikor berúgok, vagy már van bennem, akkor minden teljesen más. Nincsenek gátlások, se görcsök, ilyen téren.
10/10 anonim válasza:
ne haragudj mennyi idős is vagy? mert ha már vagy mondjuk 15felett akkor igazán tudnod kéne...de amugy azért mert oldja a gátlásokat, és emiatt kimond mindent amire gondol...lehet jobban járnál ha otthagynád:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!