Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete elhagyott a barátom. Teljesen kiborultam, de már kezdek talpra állni. Kinek mennyi idő volt, mire újra jól érezte magát a bőrében?
sok múlik azon, h mennyi ideig voltatok egy pár. nyilván egy hosszabb kapcsolat után fájdalmasabb a szakítás, hiszen összekötnek az emlékek...
mi több mint 2 és fél évig voltunk együtt a barátommal és több mint fél év telt el, miután elkezdtem talpra állni...
Ez lelkialkattól függ sztem. Aki nagyon lelkis, ragaszkodó típus, az nehezebben engedi el a volt párját. A függetlenebb embereknek ilyen szempontból könnyebb túllépni.
Néhány hét tutira kell hozzá, míg talpra állsz, adj magadnak ídőt, bőgd ki magad, egyél sok csokit :), a barátaid foglalkozzanak veled sokat, beszélgessetek, sétáljatok nagyokat, kösd le a fölös energiáid.
sok múlik azon, mit is éreztél igazán...van olyan, hogy csak azt hitted, h szerelmes vagy, olyankor hamar túl vagy rajta, sőt, kiábrándulsz... velem ez volt egy 3 éves kapcsolat után... kb egy hétig volt rossz, de az is csak a megszokott dolgok hiánya miatt, igazából nem őt sirattam
viszont volt egy 1 éves, amit igazán kapcsolatnak sem lehetne mondani mert alig találkoztunk... mégsem tudom elfelejteni...padlón nem vagyok, mert jött egy új szerelem, ami rengeteg erőt ad, viszont még mindig rengeteget gondolok rá, és van, hogy sírok esténként, néhány hetente rám jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!