Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem egy barátomnak, h szívesen lefeküdnék vele még egyszer, ha az első alkohol hatására történt?
Figyelt kérdés
Csak barát, de nagyon jó volt vele, egyelőre többet nem akarok.
Lehet, h hülye kérdés, normál esetben simán rákérdeznék, de így nem nagyon van bátorságom, azt sem tudom, h mit gondol az esetről.
2010. febr. 7. 20:02
2/15 A kérdező kommentje:
lehet elhajtana, ha így rákérdeznék :P
2010. febr. 7. 20:04
3/15 anonim válasza:
hát ha közeli barát, akkor úgyis tudtok rá alkalmat keríteni, nem is kell feltétlen mondani neki, alkalom adtán lecsapsz rá .. :P ha nem olyan közeli akkor vigyázz, hogy ne legyen ribihíred :)
4/15 anonim válasza:
Úgy hogy jó volt veled lenni...És ha neki is, onnantól jelezheted, hogy benne lenne -e mégegyben. Ha nem,azt meg tudjátok beszélni.
5/15 A kérdező kommentje:
annyit mondott, h neki is jó volt és szívesen folytatná, de elég régóta nem kezdeményez ilyesmit.
nem régi ismeretség, de tudom, h meg lehet benne bízni és nem keltené rossz híremet.
2010. febr. 7. 20:12
6/15 anonim válasza:
ha ő a fiú akkor szerintem belemegy, ha lány akkor kevésbé sanszos.
7/15 A kérdező kommentje:
ő a fiú és elég laza, tehát sztem belemenne, ha nem tálalnám bénán a szándékaimat :D
2010. febr. 7. 20:18
8/15 anonim válasza:
én suliba írtam neki egy levelet(mindeketten egyedülállóak vagyunk) h mi lenne,ha újra taliznánk nálad?nekem addig jó, amíg egyikőnknek nemlesz kapcsolata..:) bejött..:)
9/15 A kérdező kommentje:
ez jó, szerencsés vagy, de mi már nem vagyunk iskolások.
kollégák voltunk.
2010. febr. 7. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!