Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinka lepárlásnál alkohol...

Pálinka lepárlásnál alkohol fokoló nélkül honnan tudom megállapítani, hogy az első párlatnak mekkora részét kell kiöntenem?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az ún. rézeleje hogy állapítható meg műszer nélkül, hogy kifolyt már?
2011. júl. 21. 20:22
 1/5 Phoney ***** válasza:

Ízleléssel szokták, de ahhoz meg érteni kéne, mert ez nem lekvárfőzés.


[link]

2011. júl. 22. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linket :-)
2011. júl. 22. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Az előfőzet leválasztásához:

[link]

2011. júl. 23. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Műszer nélkül a legegyszerűbb a színéről megállapítani, amikor gyönyörű tiszta és kristálynál is tükrösebb pálinka jön a csövön akkor lejött a rézeleje.
2011. júl. 24. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!