Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van akinek a karantén ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek a karantén ideje alatt ment tönkre a kapcsolata a párjával? (N)

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt és 8 éve együtt is élünk. Az utóbbi pár évünk amúgy se volt fényes, de mindig hamar túlléptünk a vitákon. Most viszont úgy érzem hogy reljesen tönkretett mindent ez a bezártság. 6 hete vagyunk itthon mind a ketten, 2 gyerekkel. Eddig mindent én intéztem velük, most meg olyan mintha kaptam volna mégegy gyereket melléjük. Semmit nem csinál, ha megkérem valamire azt is 10-szer kell elmondani és persze a végén nekiállok én, ő egyből felpattan hogy de majd ő megcsinálja, miért nem vagyok képes várni. Ó hogy az a......Innentől morgás, veszekedés egész nap. Vagy a gépet, vagy a telefont nyomkodja, azen kívül szarik mindenre. 2 gyerekkel tanulok itthon, vezetem a háztartást, főzök minden nap. Ő már alszik este mikor én még mosogatok, teregetek ha épp kell. Úgy érzem elég volt, nem bírom tovább, elfáradtam :(
2020. ápr. 29. 00:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha valakinek akkor megy tönkre, amikor végre együtt is lehetnek, akkor az már régóta csak a felszínen működött.
2020. ápr. 29. 00:09
 2/11 A kérdező kommentje:

1-es

Ezen kattog az én agyam is, csak úgy látszik fáj beismerni :(

2020. ápr. 29. 00:12
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Azért ez így picit durva.

Szerintem simán meg kellene mondanod neki hogy drágám holnap te főzöl, ha nem akkor a gyerekek éhen maradnak.

Vagy holnap te mosol mert nem tudnak mit felvenni.

Az a baj hogy ráhagyod , és megcsinálod helyette. Pedig azt kellene tenned hogy akkor szarsz rá te is. Tudom, nehéz leszarni.

F37

2020. ápr. 29. 00:53
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Én a két gyerkőcöt sajnálom...
2020. ápr. 29. 05:02
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Persze! Egyik napról másikra ilyen lett. Te tépted, te szagolod.
2020. ápr. 29. 08:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Az 1.-s pontosan leirta ehhez nem is lehet es nem is kell hozzafuzni semmit.
2020. ápr. 29. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Ez a kapcsolat eleve halvaszületett volt, nem is értem hogy lehet olyannal gyereket vállalni aki semmiből nem veszi ki a részét. Mégis mit gondoltál, majd varázsütésre megváltozik?

Nem hiszem el, hogy napi 20 kérdés van csak olyan szolgalelkű nőktől akiknek a palija tizen éve nem segít semmit és mégis itt problémáznak ahelyett, hogy 10 éve elváltak volna és kerestek volna egy normális férfit akinek alap a házimunka.

De egyébként ha megnyugtat nem vagy egyedül. Napi szinten hallgatjuk a miénkből is meg a szomszédos háztömbből is az ordibálást. Minden nap van legalább egy pasi aki szomorú fejjel bandukol az utcából kifelé bőrönddel mert kidobta az asszony.

2020. ápr. 29. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Mond neki azt, vagy csinálj valamit vagy elhagyod egy időre .

Lusta disznó az ilyen, nem Férfi a szemembe.

2020. ápr. 29. 19:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem az elmúlt 10 évbe nem csinált semmit! Csak mióta itthon van a vírus miatt. Egész odáig segített ahol tudott, de ez a pár hét alatt semmi! A gyerekeket eddig is én hordtam suliba, edzésre, szakkörökre, tanulok velük. Ezzel nincs is baj, csak ha már egyszer itthon van akkor segíthetne. A gyerekeket nem kell sajnálni, soha nem veszekedtünk előttük, semmit nem vesznek észre belőle, ők a legfontosabbak mindkettőnk számára. Az hogy az utóbbi évek nem voltak fényesek úgy értem hogy nem értettünk egyet sok mindenbe, ezért voltak viták, de mind megoldódott. Sajnos mindegyikünk családja ott kavar ahol tud, mi meg magunkra vesszük. Szeretjük egymást, csak lehet már nem úgy mint régen
2020. ápr. 30. 23:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Ezt főleg a 7-es válaszolónak írtam! Amikor gyereket válal az ember akkor dúl a szerelem! 8 éves ikreink vannak, nem ici-pici babák!

5-ös! Még jó hogy vannak olyan tökéletes emberek a világon mint te! Gondolom neked mindig minden hibátlan az életedbe

2020. ápr. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!