Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek a karantén ideje alatt ment tönkre a kapcsolata a párjával? (N)
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt és 8 éve együtt is élünk. Az utóbbi pár évünk amúgy se volt fényes, de mindig hamar túlléptünk a vitákon. Most viszont úgy érzem hogy reljesen tönkretett mindent ez a bezártság. 6 hete vagyunk itthon mind a ketten, 2 gyerekkel. Eddig mindent én intéztem velük, most meg olyan mintha kaptam volna mégegy gyereket melléjük. Semmit nem csinál, ha megkérem valamire azt is 10-szer kell elmondani és persze a végén nekiállok én, ő egyből felpattan hogy de majd ő megcsinálja, miért nem vagyok képes várni. Ó hogy az a......Innentől morgás, veszekedés egész nap. Vagy a gépet, vagy a telefont nyomkodja, azen kívül szarik mindenre. 2 gyerekkel tanulok itthon, vezetem a háztartást, főzök minden nap. Ő már alszik este mikor én még mosogatok, teregetek ha épp kell. Úgy érzem elég volt, nem bírom tovább, elfáradtam :(2020. ápr. 29. 00:02
11/11 anonim válasza:
Sok ilyen van ... Sokan meg nem tudnak a szeretőjükkel se találkozni és ingerültek az asszonnyal. De ez már kicsit olyan, hogy amúgy is rossz volt a kapcsolat csak ilyenkor mutatkozik ki igazán. Nem kell ezen meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!