Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós Dagibb pasit hol lehet találni így a karantén idején? 20-37 ig
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 17:25
1/12 A kérdező kommentje:
Örülnék ha írnátok tippeket.
2020. márc. 20. 17:26
2/12 anonim válasza:
Te az a csajszi vagy aki mindenáron csak testalkat alapján akar keresgélni, mert ez a fétishe?
Kövér férfiként is zavarna, ha valaki nem a személyiségem, hanem az alkatom miatt akarna velem kapcsolatot. Kivéve ha csak szex. Ott mindegy.
3/12 anonim válasza:
Tudod mit jelent az, hogy karantén? Nem azt hogy pasizunk.
4/12 anonim válasza:
Itt vagyok, de rácsesztél, napi 3 órát edzek, mióta home office-ban vagyok, és nincs hova menni :D
30F
6/12 anonim válasza:
A fenébe, én már lefogytam. :(
7/12 anonim válasza:
Én szingli vagyok és barátnőt keresek :)
Egy a bajom hogy jól kereső német cégnél dolgozok mint fejlsztő mérnök magas végzettséggel illetve ügyelek a testalkatomra meg az egészségemre és napi szinten még edzek is. És mivel nem vagyok kövér így gondolom már szóba sem jöhetek... :( Szóval köszi a diszkriminációt :'(
8/12 anonim válasza:
Én elég nagy darab vagyok, 27 éves és egyedülálló jelenleg.
9/12 anonim válasza:
Az enyémet itthon találod egész nap az ágyban fekszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!