Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Lecserélitek-e majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Lecserélitek-e majd a kondis partnereteket, ha ne adj Isten karantén lesz és elhízik, mint egy telerakott búvárruha?

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Az én párom amúgy is otthon edzett. Hah. Jokes on you!
2020. márc. 17. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Aki gyúr, az általában odafigyel az étkezésére is.

Otthon is lehet fekvőtámaszokat végezni, guggolni, vannak kézi súlyzók, húzódzkodó rúd, stb., stb.

2020. márc. 17. 10:01
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Persze, mert nekem csak a külseje számít, mint minden nőnek -.-

Nyilván nem.

Gondolom aki valóban a külsőre hajt (nem tagadom, van ilyen, mindkét nemnél) az a vis maior helyzetre való tekintettel csak szemet huny felette, ugye? Ugye??

Amúgy az emberi test nem úgy működik, hogy kihagy pár edzést (kondiba se kell menni, még ha otthon nincs is edzőgép, lehet tornázni) attól nem lesz olyan löttyedt zsírdisznó, mint amire gondolsz.

Az ilyen emberek nem zabálnak minden hízlaló szirszart kétpofára, csak szólok.

2020. márc. 17. 10:08
 4/13 Lazy Lover ***** válasza:
35%
Ha a helyzet fokozódik akkor igen de gondolj bele a sok hülye felvásárol mindent kaja se lesz végre eljőtt az átlag pasik ideje 😆
2020. márc. 17. 10:12
 5/13 A kérdező kommentje:
#3: köszönöm. Korod?
2020. márc. 17. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Én mindig előre gondolkozom. Már tegnap kirúgtam. Most új párt keresek, kizárólag olyant, akinek otthoni felszerelése van.

#1: volnal kedves megadni a párod kontaktját? De csak ha az arca is helyes és nagy a farka.

2020. márc. 17. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Csak akkor ha az exed még szabad és jobban ki van gyúrva mint a párom.
2020. márc. 17. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

igen, és akkor majd a többi csúnya pasival kínlódunk, hogy újat válasszunk, nyűglődve éveket.

Őt meg majd felszedi más, akinek szintén elhízott, mert már nincsenek izmos pasinak, mert nincs konditerem.

Nem találták fel a súlyzókat, húzódzkodókat, otthoni programokat, online vásárlást....

2020. márc. 17. 10:38
 9/13 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, miért fontos?

amúgy 21

2020. márc. 17. 11:08
 10/13 subrette válasza:
85%
Attól, hogy a konditermek bezárnak, lehet edzeni. Pl. szabadtéri kondiparkban vagy otthon. Pár hetet ki lehet váltani mással. Ennyitől nem fog elhízni, ha figyel a mozgásra és az étkezésre.
2020. márc. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!