Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik tudatosan választanak párt és nem csak az ösztöneik alapján?
Arra gondolok hogy számításba veszik hogy mondjuk egy TOP férfi nagyobb eséllyel fog félrelépni, vagy elhanyagolni őket , mint mondjuk egy átlagosabb.
Nekem sokszor olyan vicces nézni hogy rengeteg nő panaszkodik hogy mennyire rosszak a férfiak , közben ugye nekik se kell az átlagos,kedves, törődő férfi.
Tehát konkrétan saját maguknak csinálnak érzelmi és lelki károkat azáltal hogy folyamatosan rosszul választanak felszínes dolgok alapján :)
De esélyeket, mint a fociban tudod :D
Nos az én párkapcsolatomnak közös megegyezéssel lett vége.
Szóval nem hagyott el senki senkit, tudom hihetetlen de van ám ilyen is :D
‘Szóval nem hagyott el senki senkit, tudom hihetetlen de van ám ilyen is :D’
aha, kiraly es ezt most irigyelni kene? vegeredmeny szemoontjabol mivel jobb ez, mintha egy top pasi kidobja a not? a kapcsolat veget er, igy is, ugy is, semmi nem lesz belole, lehet elolrol kezdeni mindent.
Én csak ismételni tudom magamat, hogy mindenki azt választ akit szeretne , de neki kell viselnie a következményeit ha rosszul választ, és ő élvezi a hasznát is ha jól.
Bár az utóbbival nem nagyon találkoztam még hosszútávon.
De aki akar cáfoljon rám :)
" A probléma ott van hogy nem a külső határozza meg az embert"
"Arra gondolok hogy számításba veszik hogy mondjuk egy TOP férfi nagyobb eséllyel fog félrelépni, vagy elhanyagolni őket , mint mondjuk egy átlagosabb."
Most akkor a külső határozza meg ah embert, vagy sem?
"Én csak ismételni tudom magamat, hogy mindenki azt választ akit szeretne , de neki kell viselnie a következményeit ha rosszul választ, és ő élvezi a hasznát is ha jól."
Mindenki viseli a következményeket. Vagy valaki rád akarja hárítani ezeket? Miért zavar, hogy idegenek mit csinálnak az életükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!