Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
594: Nekem most a teljes összeomlás az érdekem, mivel látszik, hogy az én problémáim máshogy nem kapnak figyelmet.
A Fidesszel gyorsabban haladunk az összeomlás felé, mint a többi párttal még úgy is, hogy azok feministábbak, tehát igen, oda fogok szavazni.
Íme, a felelősen gondolkodó ember: arra szavaz, aki szerinte az összeomlás felé viszi az országot. És gondoljatok bele, hány ilyen gyengeelméjű bolond van, aki azért szavaz bármilyen irányba, mert legyen rosszabb, hiszen a régi szép időkben is rossz volt (fck logic)
Kérdező szerintem tegyél nekünk egy hatalmas szívességet és gyógykezeltesd magad. Vagy húzd ki a beled a Fülöp szigetekre a nőidhez, csak nekünk hagyjál békét. Ha itt nagyon rossz lesz, a nők nagy része úgyis elhúz innen nyugatra, és akkor még nagyobb lesz a férfi többlet, erre készülj.
"akkor még nagyobb lesz a férfi többlet, erre készülj.":
És végre fellázad a nép és csinál egy új rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!