Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
#580: "Ti kezdtétek"
Ó, valóban? És mondd, a kérdést, ami alatt itt vitatkozunk, ki is tette fel?
Amúgy 576# az igazán "komolyanvehetetlen"
A monogám kapcsolat vágya és a függetlenként létrejött alkalmi szex között ellentmondást lát, mintha a kettő kizárná egymást
Pusztán a szex iránti vágyat lát egy végtelenül magányos férfi megnyilvánulásában, mintha csak ez és kizárólag ez mozgatná őt (ha így lenne nem érdekelné a monogám kapcsolat téma)
A párválasztás jogának korlátozásáról ír, miközben a kérdező zavaros elméletei szót sem ejtettek erről (a szankciók révén szeretné a nőket fix párkapcsolat kialakítására bírni, ez szerintem is abszurd elképzelés, de nem arról van szó amit itt sokan pampognak)
De a legjobb a 13 évesek esélye dolog: a kérdező a generáció esélyeit a társadalmi változásra említette, amit az 576# a kérdező esélyeit ennél a korosztálynál értelmezte, durva benézés
Nem csoda hogy a kérdező már alig akar reagálni, ha ilyen bután állnak hozzá (hiába ír a kérdező is butaságokat, az itteni hozzászólók jórészt túltesznek rajta bőven)
582:
557-es válasz, kérdezőé:
"Miután az összes chad lite elkellt, a nők következő generációja(mostani 13 évesek), már jóval nehezebben fog párt találni. Nekik leszek jó majd én a Ford mustangommal."
:)
583#
Én csak azt olvastam hogy a 13 évesek generációjának még van esélye hogy változzon a társadalom és ne "romoljanak meg"
De kösz, ezt a regény hosszú topikot nem szívesen nyálazom át teljesen, ez a rész meg éppen kimaradt
"Régen virágokat vittem a lányoknak, meg szerelmes üzeneteket írtam."
Mindezt belső motiváció miatt, vagy csak mert akkoriban azt gondoltad, ez vezet a nő bugyijába?
588: "Szánalmas, hogy a saját nyomorod miatt büntetnél és korlátolnál másokat.":
A politika kategóriában ti is a saját nyomorotok miatt büntetnétek szegény Mészárost. Miért kell szegény Mészárost korlátozni a meggazdagodásban, ha egyszer tehetséges és megteheti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!