Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fog változni a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fog változni a párkapcsolati piac a jövőben?

Figyelt kérdés
Jelenleg látszik, hogy férfiként egyre nehezebb, egyre többen esnek ki, egyre kisebb hányad jut egyáltalán match -ekhez. Mi lesz ennek a vége?

2021. ápr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
88%

Te esetleg!

Egyebként, kiváncsi lennék, hogy ezt a Nőgyűlölő, Nőket rabszolgának/cselednek véleményedet mernéd e vallalni névvel....Gondolom aligha!

2021. ápr. 13. 15:39
 42/54 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nagyon jó hírem van! Fáradj be a legközelebbi állatkertbe, hogy gondozás alá szeretnél kerülni. Ha szerencséd van és kihalásba lévő fajnak ítélnek, akkor még egy szaporítási programba is bekerülhetsz.

Szerintem érdemes lenne neked megpróbálni. A szállás, kaja, kifutó adott. Híres is lennél. Mi kell még?

2021. ápr. 13. 15:39
 43/54 A kérdező kommentje:
42: A való életben egy kedves, rendes, baloldali és nőszerető ember vagyok. Senki nem nézné ki ezeket belőlem, ügyesen leplezem...
2021. ápr. 13. 15:48
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez ijesztő.... De ha leplezed, azert te magad is érzed, hogy ez gáz nem?
2021. ápr. 13. 15:50
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

44

A magadfajták mind azok a való életben, túlságosan félnek a következményektől ha felvállalnák névvel+arccal..

2021. ápr. 13. 15:50
 46/54 A kérdező kommentje:

45: Miért lenne gáz. Jelenleg szteroid fogyasztáson gondolkozom, mivel átlagos emberek önmagában ettől is képesek bejönni lányoknak.

A lányok előtt majd fel fogom vállalni szex közben. Azt hiszi, hogy csak játszom, de közbe nem, mindent komolyan fogok mondani.

Nem vagyok Chad, de angol incel fórumokon elemeztettem a kinézetemet és úgy tűnik, csak egy kicsi kéne.

2021. ápr. 13. 16:03
 47/54 anonim ***** válasza:
79%

na es kiket szoktal buliban ‘leutni’? 40 kilos gimis kisfiukat? vagy kiket? bar gondolom, ez inkabb valami nedves fantazia szamodra, mert a magadfajta bulizni sem jar.

pont hogy par szaz evvel ezelott a hozzad hasonlok ki voltak kozositve, elnyomva es megvetve (nagyon helyesen), mert akkor meg nem volt internet, ahol egymasra talalhatott a selejt es anonimitas moge bujva gyulolkodhetett egymast buzditva. akkor nem talaltal volna kozosseget, hasonszoruket magad melle, akivel egymas agyat kolcsonosen atmoshatjatok es elhitethetitek magatokkal, hogy a vilaggal van a gond es nem veletek.

szaz eve meg nagyon selejtnek erzeted volna magad es eselyes, hogy hamar veget vetettel volna a nyomorult eletednek.

amugy nem ‘chad’ vagyok, no vagyok, akinek a magadfajtak letezese fel sem tunik eloben, de ha ‘chad’ lennek es ezeket a baromsagokat nyomnad nekem eloben, biztos kapnal egy-ket krvaanagy sallert, bar erre 0 esely van, mivel a magadfajta az eletben a fulet farkat behuzva sunnyog. ra se mersz nezni a feletted allo ferfiakra es nokre, csak remegve elsomfordalsz eloluk.

ja es van egy rossz hirem: egeszseves hetero ferfinak eszebe se jut ‘kamuprofilt’ csinalni meleg tarskeresokon..

2021. ápr. 13. 16:04
 48/54 anonim ***** válasza:
72%
ha csak ‘egy kicsi kene’ hogy ‘chad’ legyel, akkor nem jarnal incel forumokra. a betak betaja vagy - hogy a ti szavajarasotokkkal eljek.
2021. ápr. 13. 16:06
 49/54 VincentLaw ***** válasza:

"mert akkor meg nem volt internet, ahol egymasra talalhatott a selejt es anonimitas moge bujva gyulolkodhetett egymast buzditva. akkor nem talaltal volna kozosseget, hasonszoruket magad melle, akivel egymas agyat kolcsonosen atmoshatjatok es elhitethetitek magatokkal, hogy a vilaggal van a gond es nem veletek"

Ezzel pont így vagyok pár női kommentelővel kapcsolatban itt GYK-n, habár én szofisztikáltabban írtam volna le. Ami meg még ijesző, hogy 4,5/5 vagy a pipák alapján, közben meg simán leselejtezel másokat, ez meg még meg is erősíti a fentebbi idézetben kifejtetteket. Azért az a durva.

2021. ápr. 13. 23:08
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kérdező észjárása és világképe ijesztőbb, mint az, hogy őt valaki halált megvető bátorsággal le merte selejtezni. Nem tudom, ki hogy van ezzel.
2021. ápr. 13. 23:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!