Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fog változni a párkapcsolati piac a jövőben?
Én szeretem, ha a férfi a tenyerén hordoz, elkényeztet, hercegnőként kezel. És nem adtam/adom alább soha! Ha nincs ilyen, akkor jó egyedül is, nekem is! Ahogy neked is....
A kereslet kínálat pedig pont emiatt nem fog borulni
Hát ha a családi minta szétverése megy a későbbiekben is, akkor csak rosszabb lesz, amíg a nyugati civilizáció összeomlik. De itt jobban körül van járva a téma:
"Én szeretem, ha a férfi a tenyerén hordoz, elkényeztet, hercegnőként kezel. És nem adtam/adom alább soha! Ha nincs ilyen, akkor jó egyedül is, nekem is! Ahogy neked is....
A kereslet kínálat pedig pont emiatt nem fog borulni"
Szerintem te alapvetően nem vagy tisztában a kereslet kínálat elvével, úgyhogy ilyen vitában felesleges belemenni:D
"A legtöbb értékes Nő, (diplomás, jó allasa van, nyelveket beszél)
Ajj megint jövünk ezzel a diplomás nőkre pályáznak a férfiak akik sokat keresnek és nyelveket beszélnek?:D
A kínálat pedig lehet, hogy végig meglesz mert egy sportos 30-as milliárdos csávóra baromi sokan mondanának igent most is, csak ha a kereslet ezektől az emberektől nem érkezik akár elég nagy hézag lesz a kereslet és kínálat között.
Persze ettől nem feltétlen fog lecsökkenni mindenkinek az igénye, de valószínűbb, hogy 1-2 embernek másfelé fog tolódni mint az, hogy nem:) Persze annyi baj legyen, ha elvan mindenki egyedül üsse kavics.
11:
1. A szex olyan alapszükséglet egy férfinak, mint a lakhatás, vagy a fűtés télen.
2. Ha így megy tovább a világ, már nem a túlnépesedés lesz a gond, hanem az emberiség kihalása.
Egyébként mi ez a sok dislike? Ti nem próbáltátok még a Tindert, vagy szándékosan nem veszitek észre mi történik ott?
Esetleg abban a hitben éltek, hogy a "való életben" történő ismerkedésre nincsen kihatással a nők Tinderes/instagrammos élete?
"Már nem elég férfinek születni, valamit le is kell tenni az asztalra."
Viszont elég nőnek születni, nem kell letenni semmit az asztalra. Egyenlőség? Jó vicc. Ami a középkorban volt, az közelebb állt az egyenlőséghez, mint ami most van.
1, Igen, ha neked alapszulseglet, akkor mehetsz k*rvához.
2, és akkor hogyan lesz majd? Kotelező lesz dugnom veled, akaratom ellenére, hogy te ne éhezzél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!