Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fog változni a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fog változni a párkapcsolati piac a jövőben?

Figyelt kérdés
Jelenleg látszik, hogy férfiként egyre nehezebb, egyre többen esnek ki, egyre kisebb hányad jut egyáltalán match -ekhez. Mi lesz ennek a vége?

2021. ápr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
42%

egyebkent mg mi van akkor, ha egyre tobb a szuz es egyre kevesebb ember el parkapcslatban? engem mas szemelyes nyomora nem hat meg oszinten szolva, vannak ennel durvabb tarsadalmi problemak is. globalis szinten pedig brutalis tulnepesedes van, amit mar nem nagyon bir el a fold, tehat nem

is akkora baj, hogy nem szaporodik mindenki orrba-szajba.

2021. ápr. 13. 07:11
 12/54 anonim ***** válasza:
5%
A tendenciákat elnézve simán lehet, hogy csak a férfiak 1%-a fog ingyen szexhez jutni. Ez az arány most sem nagyobb 5-10%-nál. A többi vagy prostizik, vagy komoly összegekből tart fenn egy barátnőt vagy feleséget.
2021. ápr. 13. 07:44
 13/54 anonim ***** válasza:
78%

Párkapcsolati piac

Ingyen szexhez jutni...

Juj

Na, aki így hívja a párkapcsolatot, az miért csodálkozik, komolyan? Visszataszító.<-- Ezért kerülnek messziről a nők.

Vagy ha nem párkapcsolat kell, akkor meg nem mindegy hogy ingyér van e? Örülj hogy pénzen vehetsz. Jó sok mindent nem lehet pénzért megvenni.

Maradj optimista.

2021. ápr. 13. 08:10
 14/54 anonim ***** válasza:
39%
Internetszex. Nem is kell találkozni. Csak a fejedre aggatod a drótokat. Megnyitod az albumot. Ahol a nő minden testi részletit kírja a scannelő. Az agyiimpulzusokat, a vágyait is látod. is Ráklikkelsz valakire, és ha ő is átfutott rajtad, ráklikkelaz elfogadás gombra, akkor mehet a szex. Ha jó volt,és a másik fél is engedélyezi, berakod egy mappába, ahonnan előveheted.
2021. ápr. 13. 08:47
 15/54 anonim ***** válasza:
No komment...
2021. ápr. 13. 08:55
 16/54 anonim ***** válasza:
66%

A többi vagy prostizik, vagy komoly összegekből tart fenn egy barátnőt vagy feleséget.

Ja, milyen már, hogy egy Nőnek vannam elvárásai?

Felháboritó!

Tudod, ha en nem találtam volna olyan tarsat, aki megfelel az elvárásaimnak, akkor inkább egyedül maradtam volna. Tökéletesen megéltem volna egyedül is. Saját lakást, autot vettem....NA ez az!!! amivel nem tudtok mit kezdeni! Már nem elég férfinek születni, valamit le is kell tenni az asztalra. Nekem sokkal jobban tetszik a mostani világ! Végre egyenlőseg van! A Nőknek is van lehetőségük végre önállónak lenni....Ezt pedig magatoknak b*sztátok el, mert kb. cselédként voltak tartva a Nők....nulla beleszólással bármibe is!

2021. ápr. 13. 09:06
 17/54 anonim ***** válasza:
84%

Imádom hogy az nem is opció, hogy a férfi nem összeszedi magát.

Nem csak a tarskereses megy nehezebben nektek manapság, hanem minden más is.

A szülőktől való leszakadás, pályaválasztás, stabil munkaheky találás, házvásárlás, sőt, talán még a régi barataitok megtartása, új barátok keresése is - szóval minden ami az önálló, sikeres élethez szükséges.

Így pedig jó, hogy tarskeresés terén is szarok vagytok.

Megjegyzem úgy írsz a tarskeresésről, és a férfi szexualitasrol, mintha csak egy állat, vagy ösztönlény lennél. Nem túl vonzó. B aszd meg a párnádat, ha ennyire viszket.

2021. ápr. 13. 09:08
 18/54 anonim ***** válasza:
32%

16#

Kimásoltam:"Végre egyenlőség van"

2021. ápr. 13. 09:15
 19/54 anonim ***** válasza:

Tökmindegy az egész, mindenki azzal jön össze akivel akar.

Ameddig lesznek olyanok akik pincsiként szaladgálnak a nők után és istenítik őket, addig ez lesz a "piac". Ilyen emberek meg mindig lesznek, úgyhogy ez maradni fog.

Megtanulsz egyedül is boldognak lenni utána tökmindegy, hogy juli visszaír-e neked vagy sem. Ha visszaír akkor van esély a kapcsolatra, ha meg nem akkor nincs.

Kereslet kínálat, amíg baromi nagy kereslet lesz valamire addig magas lesz az ára. Ahogy lecsökken az érdeklődés úgy az ára is lemegy.

2021. ápr. 13. 09:20
 20/54 anonim ***** válasza:

Mi a baj a szóval?

2021. ápr. 13. 09:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!