Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fog változni a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fog változni a párkapcsolati piac a jövőben?

Figyelt kérdés
Jelenleg látszik, hogy férfiként egyre nehezebb, egyre többen esnek ki, egyre kisebb hányad jut egyáltalán match -ekhez. Mi lesz ennek a vége?

2021. ápr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
67%

"Ha így megy tovább a világ, már nem a túlnépesedés lesz a gond, hanem az emberiség kihalása."

Téged nem az emberiség kihalasa aggaszt, hanem, hogy nem jusz minősegi p*ncihoz!

Ha az aggasztaná a férfiakat, (meg téged), hogy kihal az emberiség, akkor megpróbálnál változtatni magadon. Jobban kinézni, nem fasiszta, náci, nőelnyomó módon gondolkodni, jobban keresni....!

De nem! Te inkabb hisztizel, es elvarod, hogy a Nő ingyen adja magát. Mindenféle elvárás nélkül! Hát a lónak a f*szát! Nem leszek senki cseledje! Es igenis azzal fekszek le, akivel én is akarok!!!!! és azzal nem, akivel nem akarok!

2021. ápr. 13. 12:26
 32/54 anonim ***** válasza:
95%
P.S. ha az emberiség kihalása zavarna, akkor jó lenne a csúnya nő is. De nem...neked csak a szép abjó
2021. ápr. 13. 12:28
 33/54 A kérdező kommentje:

33: Én a helyedben nem menősködnék vele, hogy Chad vagyok. 10 000 éve még levágtam volna a fejed és megdugtam volna a csajodat gond nélkül.

Visszajöhet még az a világ...

2021. ápr. 13. 13:07
 34/54 A kérdező kommentje:
Egyébként kizárt, hogy alsóbrendű vagyok, mivel csináltam homoszexuális profilt grindr -en meg tinderen is és gond nélkül tudtam párt találni.
2021. ápr. 13. 13:12
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

34

Nem hiszem, a magadfajtákat a régebbi időkben is elnyomták...

2021. ápr. 13. 13:18
 36/54 A kérdező kommentje:

100 éve még faluhelyen is az volt az úr, aki le tudta ütni a másikat a kocsmában.

Aki mem szteroidozik, vagy nem boxol/birkózik, azt le szoktam tudni ütni a bulikban.

2021. ápr. 13. 13:32
 37/54 anonim ***** válasza:
85%
Régen sem lehetett halomra erőszakolni a Nőket. Miétt gondolod, hogy egy Nőnek kevesebb joga kellene, hogy legyen? Ha eljön ez a világ, akkor én is azt csinálok a ferfiak testével amit akarok?
2021. ápr. 13. 14:02
 38/54 A kérdező kommentje:
Arany János megírta, mit csináltak például a magyarok dúl király birodalmában. Ez lesz a sorsod neked is. Felkapunk egy motorral, azt majd "beéred asszonyfővel". Persze csak ha bekövetkezik a második lehetőség (összeomlás). Az is lehet, hogy a férfiak fogják beérni a szex robotokkal meg az egész napos gaming -gel.
2021. ápr. 13. 15:19
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Fel nem foghatom, hogy egy ember hogy képes magát így ledegradálni. Úgy ír magáról mintha csak valami kiskutya lenne. Eszik, alszik, basszik, űrít... ennél már a mai panel kutyák felé is több az elvárás, és komplexebb érzelmi, szociális skilljeik vannak, mint az ahogy definiálod magad!
2021. ápr. 13. 15:33
 40/54 A kérdező kommentje:
40: Mindannyian állatok vagyunk. Nem különbözünk az állatoktól semmiben sem.
2021. ápr. 13. 15:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!