Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök szingli "nem tudok bizni a férfiakban" tipusú nőknek konkrétan mi bajuk van?
Nem, ismét csak nem rólam van szó, még mielőtt :)
Komolyan érdekel mi van az ilyen nők fejében. Mi a sztorijuk.
49, egyszerűen nem értelek...
Direkt erősen kifejeztem, hogy a nőknek EGY csoportjáról írtam. Nem minden nőről. Hanem EGY szegmenséről. Nem tudom már ennél jobban hangsúlyozni.
Én azokról a nőkről beszélek, akiknek SOK partnerük volt. Egyszerűen fogalmam sincs már, hogyan tudnám ezt jobban kiemelni.
Meg ezt sem értem, hogy honnan vetted ezt a kizárólag szexuális életre kihegyezett dolgot. Hát nyilván nem azokról beszélünk, akik egy partnerrel élnek évtizedeken keresztül. A hozzászólásom nagy része arról szólt, hogy milyen negatív következményeket okoz a "sűrű múlt" (tehát a sok partner), te meg itt érvként felhozol egy tisztán monogám kapcsolatot.
Belekezdtem itt több mondatba, de egyszerűen tényleg nincs már ötletem, hogyan kéne fogalmazzak, hogy átmenjen az üzenet. Meg ha igaz, amit magadról írsz, akkor az írásomban elemzett csoportba te nem is tartozol bele. Tényleg nem tudok már mit írni.
Mintha Kölcsey-t elemeznék egy talponállóban...
Na mindegy. A kommentedből azért csak nem sikerült teljesen mellőznöd a femináci harciszellemet, de azért már ez is fejlődés az előzőhöz képest. Többet meg nem várok (mint ahogy a halak sem képesek megtanulni énekelni).
"Az ilyen nőkkel legjobb esetben is csak szexuális kapcsolatot szabad fenntartani, de semmi többet." Na ez a gáz abban, amit írtál. Hogy arra viszont oké lenne? Mi ez a kategorizálás meg ajánlgatás, ha nem beképzelt felsőbbrendűség és tárgyiasítás?
Én is úgy gondolom, hogy lehetőleg ne feküdjünk le fűvel fával, mert az biza lelki téren is hat. De ez igaz a férfiakra is! Úgyhogy ha te azért használnád őket, akkor magadról mondtál ítéletet tettesként és áldozatként is.
Akik csapódnak erre-arra, általában azok annyira szeretethiányosak, mint egy árvagyerek, de nem mernek kötődni, és/vagy önértékelési problémásként trófeákban keresik a sikert (hogy ők is elég szerethetők vagy ők is elég nagy kanok) - de nem lesznek ettől emberek helyett szexuális segédeszközök. De ha ezt felismerik és akarnak, na meg általában némi segítséggel, ki tudtak jönni ebből a körből. Persze ilyen állapotban nem jó párkapcsolatba kezdeni (pláne gyereket vállalni...), mert ahol sérültek a felek és a másikkal akarják türelmetlenül pótolni a hiányaikat (szintén tárgyiasítás), abból nem egy egész lesz. Ha a másik megismerése helyett csak a vágyaikat vetítik ki egymásra, az rövid távon persze, hogy kipukkad és marad egymás hibáztatása, majd jön egy újabb kör mással, ahol ugyanebbe futnak bele.
Olvasd el még egyszer a 11-es kommentedet. Lehet itt szerencsent mosdatni, de nem érdemes. Az ilyen nőknek (eg. akikről a kérdés szól) az a bajuk hogy....
Tagadod, hogy első a családi hatás, és utána jön a satöbbi. Értelmesen kifejtik neked, hogy ez nem így van, de te csak lököd ide a mocskot.
Minek hozzunk elő pszichológiát vagy egyéb dolgot, amikor te már tudod, hogy neked igazad van és mindenki más helikopter? Ne azzal mentegesd magad, hogy te csak a nők egy csoportjáról írtál, mert egyfelől a 11-es kommented ami a port kavarta nem erről szólt, másfelől vagy tudat alatt vagy nagyon is tudatosan úgy forgatod a szavakat, hogy ez mégis a nők többségére vonatkozik. NEM azt írtad, hogy van egy ilyen csoport is és ez is lehet ok. Ne játszd itt el, hogy te polkorrekt voltál.
#46 elevenítsd már fel hogy mit írtam, mert így az első hozzászólásom után nem tudok visszaemlékezni mit írtam az első előttiben. Igen, tudom "lúzer", "incel", "nőgyűlölő" vagyok, mondtam már hogy ezt jóstehetségemmel előre tudtam.
Amit én írtam a 41 es hozzászólásomban azt a nőkről írtam, a valóságot.
Ne toporzékolj emiatt, mert akkor áldozat leszel de te egy BIKAERŐS sikeres BRUTÁLERŐS, és még annál is sokkal erősebb erős nő akarsz lenni nem? 🤣 marozsán szabolcs és szabó péter segít rajtad, hogy olyan erős legyél hogy fél kézzel kiemeld a szuezi csatornaából a hajót, és írthasd a "szemét pasikat". Meg tudod csinálni képes vagy rá erős vagy! 😁
"A nőkről írtam a valóságot".Ne mondd, cucika. A férfiak ugyanúgy lepontozzák a hozzád hasonló, "építő jellegű" (ja, nem!) hozzászólásokat.
Az incelkedést meg abba lehet hagyni, itt a legtöbb esetben egyes pasik állítják magukról, és sokszor férfiak is rásütik egymásra kommenteknél. Én már többször próbáltam meggyőzni itt pasit hogy nem incel hanem egyedülálló, de meg sem értette, mit jelent ez a nézőpont beli különbség.
Nem inceleznének annyit ha nem hazudoznál meg mocskolódnál mindenhol annyit össze "őszinteség" meg "véleménynyilvánítás" címén.
#56 jaj most néztem át egy másik topikba ott is ott vagy, mucikázol 🤣
Igen én is állítom hogy incel vagyok, hiszen megmondták hogy az vagyok 😁 férfiaktól még nem kaptam csak ERŐS FÜGGETLEN "senkirenincsszükségem" "nőktől".
De megnézem már mit írtam a a 0. hozzászólásomban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!