Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az örök szingli "nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök szingli "nem tudok bizni a férfiakban" tipusú nőknek konkrétan mi bajuk van?

Figyelt kérdés

Nem, ismét csak nem rólam van szó, még mielőtt :)

Komolyan érdekel mi van az ilyen nők fejében. Mi a sztorijuk.

2021. márc. 29. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
11%

Elnézést a nyers megfogalmazásért, de az ilyen nőknek általában az a bajuk, hogy már fűvel-fával megkeféltették magukat, és elhasználódtak mind testileg, mind lelkileg.

"nem tudok bízni"

"sokat csalódtam"

"minden férfi ugyanolyan"

"elegem van a férfiakból"

Csak néhány jel, ami arra utal, hogy az adott nő már alkalmatlan a komoly kapcsolatra. Az ilyen nőkkel legjobb esetben is csak szexuális kapcsolatot szabad fenntartani, de semmi többet.

Persze bele lehetne menni, hogy ez mennyire az ő hibája, milyen gyerekkora volt stb. - de nem érdemes. Mert az eredményen nem változtat.

2021. márc. 29. 10:12
 12/67 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerűen csak nem tudok. Még a gyerekkori traumát ki lehet heverni, mert szerintem meg tudom, tudtam érteni, hogy nem minden férfi akar késsel kergetni.

A legnagyobb baj nekem ez a szisztematikus "ilyenek vagyunk mi férfiak" hozzáállás. És ebből nem is azok a férfiak, akik ezt hangoztatják, hanem akik csendben vannak. Mert aki hangos, azt el lehet kerülni, reklámozza, hogy paraszt. De aki csendben van? Ő a cinkos néma?

Ha látnál pár embert, akik az utcán kiskutyát kínoznak, és 50 embert, aki áll és kussban nézi, te is azt gondolnád, hogy ezek az emberek mind bűnrészesek, mind ugyanezt tennék.

2021. márc. 29. 10:44
 13/67 anonim ***** válasza:
76%
Mert sokszor pofára ejtették őket.
2021. márc. 29. 10:48
 14/67 A kérdező kommentje:
Mennyire valós az h nem a férfi felé való bizalommal van a gond, hanem ömmagukban h nem mernek nemet mondani, nem tudják kezelni a helyzetet, csak passzivan szenvednek?
2021. márc. 29. 10:54
 15/67 anonim ***** válasza:
83%

11, igazi nőgyűlölő értetlen gyökér vagy. Azt hiszed, megfejtetted a nagy titkot, közben meg csak a saját kudarcaidat vetítgeted a nőkre, aztán olyan vakon vagy, hogy öröm nézni.

Pontosan az ilyen agyhalottak gyerekei szenvednek traumát azzal, hogy ilyen az apjuk, mint te.

Nem tiszteli a nőt, egy használati tárgynak tartja, amit ki lehet dobni, és a saját tyúkszaros kis sérült egója okán próbálja őket alázgatni.

Remélem, sosem lesz gyereked, de még társad sem.

Inkább nőj fel!

2021. márc. 29. 10:58
 16/67 anonim ***** válasza:
27%

Nálad van a pont.

Nem a férfiakban nem bíznak ezek a nők hanem magukban és a traumát amit megéltek azt vetítik ki a jelenlévő partnerekre.

Tegyük fel, téged megcsaltak 1x. Mi fog az eszedbe jutni? (az elme így működik) hogy biztos ez is, az is megcsal, de ha nem veszik be ezt a dumát ami fejben megy akkor ahhoz sebezhetőség kell hogy beengedje a JÓT is ,hogy esélyt adjon hogy nincs igaza egyáltalán hogy minden pasi ugyan olyan...és mint "tudjuk" nem ugyan olyan minden pasi.

Minden veled kezdődik el, te vagy a felelős azért amit gondolsz amíg nem tudatosul valakiben hogy miért gondolja/hiszi azt amit..és ha megkérdőjelezi vagy bevállalja hogy ad esélyt hogy esetleg nincs igazam akkor van más lehetőség. Nem az a kérdés hogy igaz-e amit átéltem..mert megtörtént de ahogy mi fogjuk fel a történteket arról mi tehetünk, és mi is tudjuk megváltoztatni. És igen, nagyon valóságosnak tűnik a sztori amit mesélünk magunknak meg ezek a tipikus "minden pasi bunkó" mert milyen szemüveg van rajtad? "minden pasi bunkó" azt fogod észrevenni. Ez csak egy példa. 23/F

2021. márc. 29. 11:00
 17/67 anonim ***** válasza:
82%
Persze, ez sem a ti hibátok. Ha csak ezt kellett leírni, mondhattad volna az elején.
2021. márc. 29. 11:04
 18/67 anonim ***** válasza:
25%

15, köszönöm az aggódó hozzászólást. 😘 Párommal hatodik éve jól vagyunk, köszönjük, és a fiam is rendben van szerencsére.

Apropó, amúgy tudod egyáltalán a keresztnevemet? Csak mert olyan magabiztosan kezdtél el rólam jellemrajzot írni, ezek szerint biztos ismersz... 🤔

Abban az időszakban, amikor a társamat kerestem - tudod, azt a nőt, akit a gyerekem anyjaként látnék - szándékosan jó előre kiszelektáltam azt a nőtípust, akiről a 11-es hozzászólásomban írtam.

Igazad van amúgy, a rommá használt nőket nem tisztelem. Volt belőlük részem korábban, és tudtam, soha többé nem kell olyan. Állandóan kerülgetni a lelki tyúkszemeket, folyton figyelni hogy mikor jön ki belőlük valami régi lelki sérülés, aggódni, hogy mikor kattannak meg valami látszólag jelentéktelen dolog miatt... Na köszönöm, ebből én nem kértem.

Benned egyébként kit tisztelhetek, fiatalasszony? Csak nem valami megkeseredett harmincas bigét, akit már nem vesznek komolyan a férfiak? 🙄

Főjél csak nyugodtan a saját epédben. Átkozódj, gyűlölködj, acsarogj... A lényedből áradó undorító gennyes keléseket úgysem fogod tudni meggyógyítani.

Majd írj, amikor gyermektelen ötvenes leszel! Küldök neked ingyen egy macskát!

Miauuuu 🐱

2021. márc. 29. 11:08
 19/67 anonim ***** válasza:
79%

Ott a probléma, hogy sosem volt egy normális apakép.

Nem kell, hogy alkoholista legyen, nem kell egy válás, vagy hogy lelépjen, vagy hogy fizikai agresszió történjen.

Elég pusztán az, hogy nem szereti, nem tiszteli a nőket.

Rengeteg van, aki iszonyat sokat dolgozik és anyagilag mindent megad a családnak (az én apám is ilyen) és mégsincs soha egy elismerő szava a nőkre, csak a becsmérlés, vagy a szexuális tartalmú megjegyzések.

A folytonos kritika, a verbális bántalmazás, az, hogy az ember gyerekként is folyton úgy érezte, igazságtalanság történik vele, hogy sosem lehet igaza, mert ő lány, a magára hagyatottság megölte a bizalmat. 33 leszek idén, és összvissz 1,5 éve tapasztalom, hogy milyen az, amikor tisztelnek, szeretnek, kedvesek hozzám, nem használgatni akarnak, hanem velem lenni, szeretetet adni-kapni. Ennyi ideje tudom elhinni, hogy egy normális férfinek is ugyanolyan szüksége van a nőre, mint fordítva. Hogy a nő is legalább akkora értéket képvisel, mint a férfi.

Mert soha nem ezt láttam. A nagymamám és az anyám is mindent megtett, mégsem volt semmilyen becsületük.

Aki egy fél életen át ezt látja, az egy idő után elhiszi, hogy ez az élet rendje, de ő ebbe a rendbe nem akar beilleszkedni, mert érzi, hogy nem jó, boldogtalansághoz vezet.

Aztán jó esetben egyszer megtapasztalja, mint én, hogy ezt másképp is lehet.

2021. márc. 29. 11:08
 20/67 anonim ***** válasza:
82%

11. Jha elhasználódtak, tehát már csak szexre jók. Szóval a logikád szerint is pont az ilyenektől "használódtak el", mint te magad.

A nők és férfiak sokfélék. Van, amelyik nő bízik lelkesen ezredjére is, pláne a társfüggők, akik ebben mérik magukat..., más tudatosan "kiéli magát", mert ő olyan modern és mit neki érzelem a szexhez, hisz az másik testrész..., a harmadik bele se mer kezdeni, mert mittudomén vallásosnak vagy magát értéktelennek tartónak nevelték és álmodozva várja a királyfit fehér lovon, akihez ő úgyse méltó, a többiek meg az álomhoz nem érnek fel..., és van, akinek elég egy rossz kapcsolat, pláne, ha mondjuk gyerekkel hagyták magára elég ahhoz, hogy ne akarjon még egyszer évekre kiszolgáltatott helyzetbe kerülni... stb. Annyiféle forgatókönyv van, nem lehet egyiket se ráhúzni az összes szinglire, alias vénkisasszonyra. És van, aki ki tudja ebből is hozni a jót, és kiegyensúlyozott életet él, más meg belesavanyodva panaszkodik, hogy minden baja más hibája. (Ahogy párkapcsolatban is akad ilyen is meg olyan is.)

2021. márc. 29. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!