Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örök szingli "nem tudok bizni a férfiakban" tipusú nőknek konkrétan mi bajuk van?
Nem, ismét csak nem rólam van szó, még mielőtt :)
Komolyan érdekel mi van az ilyen nők fejében. Mi a sztorijuk.
#40 ebben a témakörben előbbiek feltűnően sokan vannak, lásd a pontozást. Legkisebb kritikára csoportosan kezdik alázni az írót, "nőgyűlölő" "incel" "lúzer", stb jelzőkkel illetve akár a nőket is, kielemezve a "nőkáromlást" posztoló teljes életét.
Csoportosan lepontozva, és jelentve, mert bár egyik szabályba se ütközik hozzászólása, mind tudjuk, hogy a sok jelentésre törlik akkor is.
Érdekes ez, mert élőben nem láttam olyan undorítóan álszent, kettős mércéző, szexista, valóságtagadó, áldozatszerepet játszó, de közben magát bikaERŐS brutálisan független, űrben sugárzáson is boldogan élőnek beállító, habzó szájú "nőt" mint itt.
Mindenesetre az igazság fáj nekik, lásd...
41 legkisebb kritika????
Olvasd már vissza, miket írtál, te szerencsétlen...
Sokadjára sem jut el az agyadig, hogy amit a nőknek írsz, az te rád igaz, neked kellene megfogadni?
Mi alázzuk a kérdezőt??
Áruld már el, hogy a 11-es kommentben te mit csináltál:aláztad a nőket úgy, hogy közben köze nem volt a valósághoz.
Komolyan mondom, szégyen, hogy ilyen elmebetegek köztünk járnak...
ÉN írtam az elhasználódós kommentet. Ami eléggé betalált itt sok nőnél, tekintve hogy érdemi válaszok nem születtek, csak mocskolódás, fröcsögés és átkozódás.
Kifejtem az álláspontomat újra - mocskolódás, fröcsögés és átkozódás NÉLKÜL. Hátha kialakul valami normális beszélgetés, bár nem sok esélyt látok itt a véres szájú feminácifalkák miatt.
Az elhasználódás sajnos egy létező jelenség. Az ember a korral és a tapasztalatokkal változik. Ugye ismerős a mindennapi életből, amikor valaki azt mondja, hogy "régen bárhol elaludtam, de mostmár a saját ágyamhoz ragaszkodok". Ez annyit jelent, hogy régebben az illetőben megvolt az alkalmazkodás és a tűrőképesség - de ez kikopott belőle.
Aztán szokták mondani a lányoknak, hogy "jól gondold meg, kivel teszed meg először!". Hangsúlyom: ELŐSZÖR. Nem másodszor, ötödször, vagy tizedszer.
Hiszen akkor indul fehér lappal, akkor képes még leginkább a szerelemre, a kötődésre, a tiszta érzelmekre. Abban az életszakaszban (és tapasztalati szinttel) alkalmasabb a leginkább a tartós kapcsolat kialakítására. Nem véletlen, hogy régen már 18 évesen férjhez mentek a lányok! Hiszen abban az "állapotukban" voltak a legesélyesebbek, hogy felépítsék a házasságukat.
Sajnos a kor és a tapasztalat vezet a lelki és a testi elhasználódáshoz. Hiszen az eredetileg tiszta lapon egyre több és több folt jelenik meg. Őszintén: ha egy nőnek már tíz pasija volt mondjuk, akkor a tizenegyedik vajon mi olyat tudna nyújtani, amit az előző tíz nem? Minél több férfivel volt dolga, annál szkeptikusabb, bizalmatlanabb és zárkózottabb lesz. Az elsőnél még nincsenek ilyen gátak - de azért tíz férfival a múltjában már igencsak fel fogja húzni azokat a bizonyos falakat!
Szomorú, de előbb-utóbb eljut arra a pontra, amikor már képtelen lesz normálisan szeretni. Ez viszont elengedhetetlen lenne a normális kapcsolathoz.
Ne feledkezzünk meg a lelki sérülésekről sem! Azok sem múlnak el nyomtalanul, és teljesen bizonyos, hogy ki fogja vetíteni a múltbéli sebeit a jövőbeli férfiakra is. Mert ő is biztos le fog lépni. Vagy meg fogja csalni. Vagy megüti. Vagy erőszakkal veszi rá a szexre. Vagy átveri. Vagy kihasználja. Vagy lehúzza anyagilag. Vagy nem találja elég jónak. Vagy, vagy, vagy, vagy vagy.
Állandóan ott lesznek a félelmek.
A félelem egyébként egy teljesen normális emberi érzés. Ha a tengerben úszva megharapott volna egy cápa, utána te is félve mennél a vízbe, nemigaz? Csakhogy ebben az esetben a félelem negatív hatásainak elszenvedője az lesz, akinek semmi köze nem volt a kialakulásához.
Tudom, tudom. Az igazságot olvasni fájdalmas. Amikor valaki magára ismer a soraimból, rögtön dühös lesz, haragra gerjed, és meg akarja büntetni az illetőt. Ennek köszönhető a sok fröcsögés és agresszió, amit a legelső "elhasználódós" kommentem eredményezett.
De egy kicsit azért gondolkodjatok már el a szavaimon. Ne személyeskedjetek, ne acsarogjatok - érveljetek! Lehetőleg olyan érvekkel, amik elfogadhatóak egy anonim vitában.
Nem lenne rossz ez az oldal, ha az emberek képesek lennének értelmesen vitázni.
Együtt sikerülni fog, csak hinni kell!
A 46-os kedvéért ismét bemásolom a kommentemet - és légyszíves, ne izgasd fel magadat, mert nem tesz jót a szívednek!
"Elnézést a nyers megfogalmazásért, de az ilyen nőknek általában az a bajuk, hogy már fűvel-fával megkeféltették magukat, és elhasználódtak mind testileg, mind lelkileg."
Ebben mégis mi a fene olyan kegyetlenül nagy szidalmazása a nőknek? Talán használtam rájuk bármiféle csúnya szót? Talán azt írtam, hogy az egész női nem hibás? Esetleg kollektívan ribizlinek vagy bármi ilyesminek nyilvánítottam őket? Szó sincs róla! Egyszerűen csak elemeztem a nők egy csoportját objektíven. Ez egy vélemény.
"
"nem tudok bízni"
"sokat csalódtam"
"minden férfi ugyanolyan"
"elegem van a férfiakból"
Csak néhány jel, ami arra utal, hogy az adott nő már alkalmatlan a komoly kapcsolatra. Az ilyen nőkkel legjobb esetben is csak szexuális kapcsolatot szabad fenntartani, de semmi többet."
Igen, ezek olyan szövegek, amikkel a férfiak könnyen találkozhatnak a való életben. Ezt saját tapasztalatból írom. Az ilyen típusú nőkre nem érdemes időt pazarolni, mert úgyis csak pofáraesés lesz a vége. Ők már nem képesek hosszútávú tartós kapcsolatot kialakítani. Ezeknél tényleg azt tudom mondani, hogy a férfiaknak csak a szexet érdemes látni bennük, semmi többet.
Hangsúlyozom, ez is egy VÉLEMÉNY. Anyázás, szidalmazás, degradálás nélkül.
"Persze bele lehetne menni, hogy ez mennyire az ő hibája, milyen gyerekkora volt stb. - de nem érdemes. Mert az eredményen nem változtat."
Na ebben meg aztán pláne nem volt semmi csúnya! Ténymegállapítás.
Maga a tény viszont, hogy ENNYIRE kiakadtok egy ilyen kommenttől - ami ráadásul nem tartalmaz semmilyen személyeskedést, trágárságot vagy szidalmazást! - azt mutatja, hogy igen nagy bajok vannak a fejetekben.
Érdekes, párommal tudunk beszélgetni ilyen dolgokról. Ő is szokott véleményt mondani a férfiakról általánosságban, én is a nőkről. De ezeket sosem kezeltük indulattal. Beszélgetünk, filozofálunk ha úgy van, és nem is szoktunk teljesen egyetérteni, de ettől nem ugrunk egymás torkának.
Amúgy esküszöm, én nyitott vagyok a nézőpontom megvitatására - de próbáljatok már meg egyetlen alkalommal fröcsögés nélkül megírni egy kommentet, legyetek szívesek!
Jó, akkor érvelek, bár tisztában vagyok azzal, hogy disznók elé szórok gyöngyöt.
A minden férfi ott kezdődik, hogy az apád, a tesód, az ismerősök, a barátnőid pasijai, a szomszéd, azok a férfiak akikről könyvekben olvasol, a munkatársaid és azoknak férjeik. Hozzá teszem, én most itt nem általánosítok senkire semmit, hanem megjelölöm a tapasztalat forrását.
A "minden férfi" kifejezést egy apáca is használhatja, vagy egy aszexuális, aki nem él nemi életet. (Minden férfi szexet akar! Tessék itt egy általánosítás, amihez szexelni sem kell, elég megtapasztalni)
5 férfi volt az életemben 43 évesen,nem érzem magam elhasználtnak. De amikor a társkeresős tapasztalataimat megnézem, szex nélkül is le tudom vonni a konzekvenciát. Mit akart tőlem az a sok nős pasi, a 10 évvel fiatalabb srácok, az aki a második levében a szexuális szokásaimról érdeklődött. Mit akart tőlem az, aki megírta, hogy eleve csak lazában gondolkodik.
Valójában mivel magadból indulsz ki, azt hiszed a nők ki is használják azt a rengeteg lehetőséget a dugásra, mert te így tennél. Hát, mi nem. A többség legalábbis, az értelmesebbje. Mocskolódsz és a nőket a férfiakkal szemben az alapján ítéled meg, kivel, mennyit szexeltek - mármint szerinted. Ha egy nőnek volt x partnere akkor elhasznált, míg a férfi nem. Ezt gondolod. Holott ez egy tévedés, kettős mérce és ostobaság.
-Kettős mérce, mert szeretnél azért te így "elhasználódni".
-Ostobaság, mert logikusan egy stabil, állandó, jó kapcsolatban élő nő többet és rendszeresebben szexel, mint egy szingli, gyereket is többet szül. Tehát Juli néni lehet elhasználtabb mint a szomszéd Rozi akinek volt életben 10 partnere de ez összesen felölelt mondjuk 14 évet a negyven évéből.
- És tévedés, mert mint leírtam, az általánosítás alapja főleg a szülők, család, a bántalmazók első körében gyökeredzik, ehhez pedig nem kell egyetlen darab szexuális partner sem.
Annyit lehet mondjuk finomítani és tán emészthetőbb is úgy az elhasználódás, hogy ugye az használódik el, ami nincs karban tartva. A lányoknál ez kelendőségük okán azért jellemző szokott lenni, kevesebb ideig vannak egyedül(tényleg egyedül) két kapcsolat közt, mikoris lenne lehetőség újraépíteni mindazt ami elromlott és új stratégiákat kiötölni a hatékonyabb énvédelemre (a páni félelem és a túltolt bizalmatlanság nem az).
Gondolom azért sértődnek meg rajta sokan, mert ezzel azt hiszik le vannak írva, nomeg abból indulnak ki szintén csak gondolom, hogy az elhasznált az eldobandó (kb mindennel így megy manapság). Szóval nem, nem eldobandó szerintem az "elhasznált" ember, csak javítandó, de ezeket a javításokat kutya kötelessége elvégezni, ha nem valakinek az "eldobható borotvája" akar lenni vagy "újnak árazza" magát. Nem kell ezen felháborodni, mindkét nemre vonatkozik, ez az ára, hogy komolyan vegyék az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!