Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet hogy minden női nyafogás ellenére csak az a célravezető a legtöbb nőnél ha konkrétan de lazán és burkoltan szexuális ajánlattal bombázzák?
Hát biztos van benne valami, mert amikor normálisan, udvariasan közeledtem bárkihez mindig semmibe vettek. Ha sz...tam az egészre, csak húztam az agyukat, nem vettem komolyan és szexuális utalásokkal bombáztam őket, egyből ragadtak rám.
Ennyit arról, hogy mi kell a nőknek.
Ez is csak azért válik be, mert tömören, magabiztosan adják elő és nem verik magukat földhöz akkor sem, ha vissza vannak utasítva.
Minden nő szerintem azt várja egy férfi kezdeményezésekor, hogy egyrészt tökös legyen, egyértelmű és talpraesett (tudja, hogy mikor, miért és hova hívja el), másrészt ne kelljen attól félni, hogy el lesz mondva minden szemétnek, ha nek vevő rá.
A finom udvarlás a legtöbb férfi esetében annyi, hogy "elnézést, amiért létezem, rohadtul nem ismerlek, de előadom, hogy milyen különleges vagy nekem, remélem, beengedsz a bugyidba. Ja és a randi helyszínét találd ki te, meg azt is, hogy mit szeretnél csinálni, mert egyrészt nem vagyok kreatív, másrészt összeszarom magam mindjárt, annyira meg akarok neked felelni és azt csak úgy tudok, ha nem kockáztatok és nem vállalom magam teljes mellszélességgel". Fárasztó. Szánalmas. Férfiatlan.
Amit a masodik irt, az a helyzet. Tudni kell nem alparian csinalni, es kesz. Mas, ha egy intelligens srac celozgat, meg ha egy olyan, akinek a kapanyel kilog.
A batortalan, de szepen probalkozo sracok egyreszt hazudnak, masreszt utana hisztiznek, mint valami pcsa, ha elutasitjak oket. (Utasitottam el mar ilyen laza sracot is, erdekes, o nem hisztizett, ugyanolyan jol eldumaltunk utana is barmikor, csak leallt a probalkozassal, ennyi.)
Nálam úgy van, hogy akárki, ha addig tetszett is, elkezd a szexre célozgatni, akkor onnantól rideg leszek. Nekem nagyon nem központi dolog a szex az életemben, és nem akarom, hogy a másik azt higgye, hogy igen. Barátokkal tudok szexszel viccelődni, meg mocskos dolgokról beszélni, de aki nem ismer, hiheti azt, hogy ha beszélek róla, csinálom is, pedig nem.
De szerintem az én esetem ritka.
Egyetértek a kettessel. A párommal sem mentem volna sehova, ha nem úgy áll elém, hogy figyelj, dumálunk már egy ideje, szeretnék veled kettesben elmenni valahova. Semmi elvárás, csak talán hangulatosabb lenne úgy. Kinéztem egy szimpatikus kis helyet a belvárosban, ha szeretsz forrócsokizni. Ha nem, akkor még időben előállok egy B) tervvel, de a meghívásom áll. Mit szólsz hozzá pénteken?
És nekem csak el kellett mennem és nem kellett semmivel kínlódnom, csak beszélgetni és nevetni vele és a végén hagyni, hogy megcsókoljon.
Ha a srác ennyire nem képes felkészültnek mutatkozni és beletenni a saját személyiségét is, az olyan érzés, mintha magamnak szerveznék meglepetésbulit szülinapomra...
Pár hete építettem le egy pasit, mert akármi volt a téma, mindig a szexet hozta ki belőle.
Lehet, valakiknek bejön, nekem taszító.
Érteni kell a nők nyelvén. Ha szimpatikusnak talál a nő, akkor venni fogja a kétértelmű mondataidat és hasonlóan reagálni is fog rá, persze a saját vérmérsékletének megfelelően, ami minden nőnél egyedi.
Ha viszont nem jössz be, akkor eleinte elutasítóan viselkedik, ha folytatod, akkor pedig egyenesen zaklatásnak veszi. De ez esetben semmilyen közeledéssel nem érsz célt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!