Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet hogy minden női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet hogy minden női nyafogás ellenére csak az a célravezető a legtöbb nőnél ha konkrétan de lazán és burkoltan szexuális ajánlattal bombázzák?

Figyelt kérdés
Leszámítva a felső kategóriás férfiak sikereit, viszont látva a sok valójában semmirekellő sikerét a nőknél, és a sok bátortalan de azért szépen próbálkozó férfi sikertelenségét az merült fel bennem hogy valójában így célszerű indítani, nem az elvárt, de nem értékelt finom udvarlással.

2020. márc. 27. 18:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Szóval úgy tűnik igaz: Bármilyen szándékkal közeledünk is a nőhöz, esélyesebb burkoltan szexuálisan ajánlkozni, mint finoman közeledni, esetleg rendes randira hívni. A válaszadók enyhe többsége ezt mutatja, nameg a valóélet is

Rendesen közeledve le sem tojják a férfit

2020. márc. 27. 19:17
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, mit keres a nő. Én komoly kapcsolatot keresek, aki szexuális ajánlattal bombáz egyetlen randi után, azt dobom azonnal. De ez csak az én hozzáállásom.
2020. márc. 27. 19:45
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Engem annyira meglep, mikor a logikusabbnak mondott nem pár válaszból: "szóval igaz....................."
2020. márc. 27. 19:48
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Én 22 éves létemre pont amiatt mondtam le néhány hónapja arról, hogy valaha is párkapcsolatom lesz, mert sosem találkoztam olyan férfival/fiúval/sráccal, aki ne kezdett volna el valami szexuális témával bombázni az ismerkedés elején, konkrétan totál ismeretlenül. Nem vagyok valami fap#na, nincsenek nálam tabutémák, de nem idegenekkel fogom megbeszélni az ilyen privát jellegű dolgokat, a "hogy hívnak?" "Kati" "az jó, és amúgy szűz vagy?" (=szarokrá hogy mit magyarázol, csak dugjunk már, aztán meglátjuk) kategóriájú "ismerkedés" nagyon nem pálya számomra.
2020. márc. 27. 19:59
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

" Engem annyira meglep, mikor a logikusabbnak mondott nem pár válaszból: "szóval igaz....................."

" De mindig ez van. :D Leszarják mit írnak a nők. Mintha fogyatékosok lennének.

Amikor eladó voltam egy férfi (tipikus "sok pénzem bármit megtehetek" arc volt) hasonlóképp hajtott rám, amikor kivittem a cuccát az autójához. Én eleve félénk vagyok, meg úgy érzem, hogy az ilyennel zavarba akarnak csak hozni és piszkálásnak veszem. Alig vártam, hogy visszarohanhassak az üzletbe, izzadni kezdtem. Fosós vagyok, ez van.

2020. márc. 27. 21:25
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

"De mindig ez van. :D Leszarják mit írnak a nők. Mintha fogyatékosok lennének."

Amit a nők mondanak, annak mindig az ellenkezője igaz. Akik azt írják, hogy normális közeledéssel semmit nem értek el, míg bunkó stílusú pasik alá előszeretettel fekszenek be a nők, azok tapasztalatból beszélnek. Te hány nővel jártál eddig? Ja, hogy egyel se? Akkor meg honnan tudnád?

2020. márc. 27. 21:40
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Jegyezzétek meg csajok, az a pasi, aki külön fajként tekint a nőkre, sosem lesz náluk sikeres és egy forintot nem ér.
2020. márc. 27. 23:29
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

11 Igazabol annyira nem bonyolult a helyzet. Aki csak lazan poenkodik, azt mar az elott van eselyunk valamilyen szinten megismerni, hogy elhivna randira. (Mert altalaban nem csak ennyirol van szo, hogy par szexualis poen, utalas, hanem van beszelgetes is masrol.)

Aki meg fel meg izgul, es ezzel kezd, hogy szivesen megismerne, annak mit mondjunk? :D Azt, hogy noj fel, ez nem az ovoda. Felnottek mar szituaciobol adodoan ismerkednek, randiznak, nem ugy, hogy odamesz, hogy szia szimpi vagy randizunk? Aztan jo ha a nevet tudod a sracnak...

De lehet szexualis utalasok nelkul is csinalni ezt, a lenyeg, hogy NE azzal kezdjen senki, a semmibol, hogy randizni akar velem. Ne a randira gorcsoljon ra. Beszelgessunk kotetlenul, viccelodjunk, aztan majd alakul.

2020. márc. 28. 00:10
 19/30 Rockarc ***** válasza:
85%

Ha egyejszakasra hajtasz, akkor igen. Nyomulasnak hivjak. Csak mivel a nok nagy resze eppen nem ebben eli ki magat, igy ohatatlanul is rengetegen el fognak hajtani, mire valaki igent mond es gondolom neked nem is kell tobb. De ez messze nem a kerdesedben szereplo "legtobb no".

Egy komoly kapcsolatnal meg erosen ellenjavalt az elso par randiig. De itt is igaz altalaban, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Sose kellett senkit "szexualis ajanlattal bombaznom", inkabb forditva, amin mar tul voltunk azok voltak felemlegetve kesobb.

Te nem a nyomulas hianya miatt vagy elutasitva, hanem azert, mert kisgyerekkent viselkedsz egy nalad nagysagrenddel erettebb novel szemben. Onnan tudod, hogy nem jo helyen kopogtatsz, hogyha megfelelesi kenyszerkent eled meg, amit erzel a masik felol. Hiaba gondolod, hogy kulsore egy kategoriasok vagytok, mentalisan messze alatta vagy. Ha ugy mesz oda, hogy mered vallalni magad, nem szepelegsz, hanem oszinte vagy, es ra mered bizni, hogy igy bejossz-e neki, vagy sem, azzal mind rovid, mind hosszu tavon jobban jarsz. Az oszinteseg nem osszetevesztendo a keretlen oszinteseggel, mert az bunkosag szinonimaja, mert a jelzo elotte modositja a pozitiv jelentest.

Remelem tudtam segiteni, hogy el tudd engedni a kerdesedben levo prekoncepciot. Ja megvalami, ha senkinek nem jon be az, aki vagy, akkor nem ferfikent buksz meg, hanem emberkent. Tehat eloszor ferfikent kene viselkedni, es ha ennek ellenere is kiadjak az utad, akkor ott emberkent nem allod meg a helyed. De azt jo esellyel mar az elet megannyi modon es helyzetben visszajelezte neked. Ideje lenne jobb emberre valni es tudatosan atformalni magad, erre szoktuk ajanlani a pszichologust, aki segit levetkozni a rossz mintakat, a felrenevelest meg az idiota elmeleteket. Nyilvan ez penzt, ido, energia es mentalis ero fuggvenye, hogy mennyi ido alatt sikerul elerni a valtozast, de ezt az arat kell megfizetni, hogy embert faragjon beloled valaki. Jol fog jonni az elet egyeb teruletein is.

44F

2020. márc. 28. 01:20
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan a fenéből képzelik egyesek hogy egy kérdés alapján komplett pszihológiai esszét kéne rólam írniuk, nagyon tré ez az okoskodás úgy látom
2020. márc. 28. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!