Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet hogy minden női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet hogy minden női nyafogás ellenére csak az a célravezető a legtöbb nőnél ha konkrétan de lazán és burkoltan szexuális ajánlattal bombázzák?

Figyelt kérdés
Leszámítva a felső kategóriás férfiak sikereit, viszont látva a sok valójában semmirekellő sikerét a nőknél, és a sok bátortalan de azért szépen próbálkozó férfi sikertelenségét az merült fel bennem hogy valójában így célszerű indítani, nem az elvárt, de nem értékelt finom udvarlással.

2020. márc. 27. 18:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Pedig az előtted lévő pontosan fején találta a szöget. Amúgy nem elemzett téged, csak leírta, mi van, ha elutasítanak így is-úgy is. Na mindegy, ne hallgass az értelmes emberekre, végül is nem értelmes nőt keresel komoly kapcsolatra, csak dugni akarsz. Menj és nyomulj, tegyél szexuális ajánlatokat. Jó szórakozást és sok sikert.
2020. márc. 28. 09:21
 22/30 A kérdező kommentje:

Rettenetesen szánalmas dolog valakit egy kérdés alapján leírni, halvány fing gőzötök sincs róla hogy ki vagyok és mit akarok, miféle ember lennék, vagy mennyi sikerem van nőknél.

Akit pedig ennyire sért ez az amúgy igen jól sikerült elgondolkodtató kérdés, az bújjon el a francba, mert azt nyilván a nők nyomorult kétszínűségének lefestése sérti.

Pszichológiai véleményre meg végképp nincs szükségem, aki ilyenekre ér rá az elemezze a saját nyomorult életét inkább, ne ide irkáljon olyanokról akinek létezéséről halvány gőze sincsen!

2020. márc. 28. 12:56
 23/30 anonim ***** válasza:
92%

Ugye, hogy nagyon szar, mikor meg akarják neked mondani, hogy ki vagy, milyen vagy?

Ugyanezt teszed.

2020. márc. 28. 14:02
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha már a belső értékeiddel nem tudsz vonzalmat ébreszteni, akkor valami jól hangzó elmélet kell. Amúgy nem értem, miért háborogsz. Leírtuk, hogy a komoly kapcsolatot kereső, értelmes nők a nyomuló surmókat lekoptatják, de te kötöd az ebet a karóhoz, hogy ez a tuti módszer. Akkor nyilván nem komoly kapcsolatot keresel. Kétszínűségről meg hiába pofázol, te vagy itt a kétszínű, aki lenézed a nőket, de a farkadat azért melegíthetné egy, igaz? Annyira szánalmas vagy, na jó szórakozást.
2020. márc. 28. 16:03
 25/30 A kérdező kommentje:

Nagyon szép kirohanás a részedről, csak egyrészt a valóság pont azt mutatja hogy nem igaz amit írsz.

Az meg hogy jöttök nekem avval hogy én hogyan és miként szoktam és milyen eredménnyel azt vajon honnan a retekből veszitek? Mert ez a kérdésből vagy a válaszaimból rohadtul nem derül és nem is derülhet ki, csak feltételeztek, azt is rosszul.

A kérdésre kéne rendesen válaszolni, nem személyeskedni!

Nem személyeskedés céljából írtam a kérdést ki, ez nem az a fórum, és nem is alkalmas rá!

2020. márc. 28. 21:57
 26/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha annyira igaz, akkor próbálkozz vele és legyél sikeres. Nem muszáj itt verni a nyálad
2020. márc. 28. 22:24
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Drágám, ez kirohanás, hanem tényközlések halmaza. Kérdésed és kommentjeid minősítenek téged, ahogy engem is. Én vállalom, te miért nem?
2020. márc. 29. 06:16
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát itt csak ti veritek a nyálatokat, és meg reagálok a provokációkra, ami mondjuk tök hülyeség belátom, de mégiscsak jó látni ahogy csináljátok.

Nekem mondjuk nincs miért szégyenkeznem itt, ez a kérdésem még nem minősít, a provokatív válaszok már annál inkább minősítenek egyeseket, ebből is látszik hogy belenyúltam egy olyan dologba amit sokan nem szeretnének bevallani

Úgyhogy további jó nyálverést nektek, és kösz a jókívánságokat!

2020. márc. 29. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:
83%
Tehát bárki bármit mond, te eldöntötted, mi az igaz. Akkor mi a töknek kérdezel? Vagy most azért hisztizel, mert pár sorból kiderül, milyen ember(féleség) vagy?
2020. márc. 29. 11:37
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

" azt vajon honnan a retekből veszitek?"

És te honnan a retekbol veszed, hogy ez minden nőnél bejön?

2020. márc. 29. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!